Media

Πολύ παρασκήνιο στην αποχώρηση Βασάλου απο το «Χαμογέλα και πάλι» του Mega

Πολύ παρασκήνιο στην αποχώρηση Βασάλου απο το «Χαμογέλα και πάλι» του Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή  «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, καθώς την Κυριακή (1/5) ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρησή του.

Γνωρίζουμε πως ο personal trainer θα συμμετάσχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας  «Asia Express» του Star, με την αποχώρησή του να στεναχωρεί τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες τους.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε μετά το τέλος της εκπομπής σε μία συγκινητική ανάρτηση, ενώ και ο ίδιος έκανε post στο Instagram και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

https://www.instagram.com/p/CdBfVBKN5Mm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Η Σταματίνα Τσμτισιλή το πρωί της Δευτέρας (2/5) μίλησε στην εκπομπή της «Happy Day» για παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου αναφέροντας:

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή. που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα. ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X