Show Biz

Εύη Καλογηροπούλου: Η απάντηση στα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε

Εύη Καλογηροπούλου: Η απάντηση στα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εύη Καλογηροπούλου: «Απάντηση» στα σεξιστικά σχόλια που έγιναν δίνει η σκηνοθέτης Εύη Καλογηροπούλου, η οποία μετά τον βιολιστή Ιωάννη Στρατάκη, δέχθηκε κριτική για την εμφάνισή της.

Μέσω social media επέλεξε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια για την ενδυματολογική της επιλογή στην δεξίωση για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η σκηνοθέτης Εύη Καλογηροπούλου.

Η κ. Καλογηροπούλου φορούσε μαύρο σορτς και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Ορέστη Ανδρεαδάκη, διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ο οποίος έδωσε το βράδυ της Τρίτης τη δική του απάντηση.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram αναδημοσίευσε την ανάρτηση που έκανε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, παρουσιάζοντας και τη δική της θέση.

«Στην αρχή γέλαγα. Μου φαινότανε γελοίο και ματσίλα και φυσικά σεξιστικό. Τώρα που συνεχίζεται όχι. Και για την ιστορία, κανένα μέσο και κανέναν δημοσιογράφο δεν τον πείραξε που εκεί ήταν ο Πλεύρης στην γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας (με κουστούμι, όμως όχι σορτσάκι η σορτς)» γράφει η Εύη Καλογεροπούλου, προσθέτοντας και τα hashtag #smashpatriarchy και #smashsexism.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Kalogiropoulou (@evi_kalogiropoulou)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X