Show Biz

Γιάννης Στάνκογλου: Νέα σχέση για τον ηθοποιό – Δεν είμαι εγώ λέει η Φαίη Σκορδά

Γιάννης Στάνκογλου: Νέα σχέση για τον ηθοποιό – Δεν είμαι εγώ λέει η Φαίη Σκορδά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Στάνκογλου γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, λίγους μήνες αφότου επιβεβαίωσε ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (4/12) μέσα από το Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος.

«Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή; Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»

Η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου σχολιάστηκε από τις πρωινές εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει ότι «την ξέρουμε εδώ και καιρό» και τη Φαίη Σκορδά να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι εκείνη η σύντροφος του ηθοποιού.

Γιώργος Λιάγκας: «Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό»

Αφού έπαιξε το απόσπασμα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου “θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι εγώ»

Τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασε η ομάδα του Fay’s Time, με τη Φαίη Σκορδά να ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι εγώ». «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X