Show Biz

Γιώργος Λέντζας: Δείτε ποιος θα είναι στο πλευρό του

Γιώργος Λέντζας: Δείτε ποιος θα είναι στο πλευρό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Γιώργος Λέντζας έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Football Stories”»και στο πλευρό του θα βρίσκεται ένα αγόρι που πολλά κορίτσια θα θελήσουν να γνωρίσουν.

Ο παρουσιαστής που έκανε μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη εκπομπή, θα έχει στο πλευρό του τον Άγγελο Γιακουμίδη, ο οποίος είναι πολύ ωραίος και θα κάνουν μαζί τις βόλτες τους στον κόσμο έχοντας σαν πρωταρχικό άξονα το ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξη του είχε δηλώσει:

«Aποφασίσαμε να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή με άξονα το ποδόσφαιρο, όπου απλώς ταξιδεύουμε στις πόλεις όπου παίζονται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους οπαδούς, να δούμε πώς το ζούνε όλο αυτό εκείνοι και να διερευνήσουμε τα αίτια που γεννούν τα ντέρμπι.

«Στην εκπομπή θα δούμε ουσιαστικά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές έχθρες μέσα από την προσέγγιση μιας παρέας, η οποία ταξιδεύει για να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Να παρακολουθήσει αυτά τα ματς. Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους οπαδούς των ομάδων. Προσπαθούμε να ξεψαχνίσουμε κάποιες ιστορίες που δεν έχουν προβληθεί. Όλο αυτό το πράγμα κορυφώνεται με το να καταφέρουμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι από κοντά και να μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου, όχι όπως τη βλέπουμε, ας πούμε, τηλεοπτικά, αλλά αντιθέτως όπως περιμένει κάποιος να το ζήσει αν βρίσκεται στις κερκίδες»,

Δείτε τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το ταξίδι μας στην Γλασκωβη ξεκίνησε με το ταξίδι μας στο Εδιμβούργο όπου μας φιλοξένησε ο Gordon στο πιο παλιό εργαστήριο ραπτικής παραδοσιακών σκωτσέζικων κιλτ. Φυσικά και δεν χάσαμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην πόλη σαν κομπάρσοι σε ταινία εποχής του Μελ Γκίμπσον! #footballstories #theoldfirm #CelticvsRangersloading #edinburgh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη footballstories (@footballstoriestv) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The “graffiti on a brick wall” is the standard Instagram background when you’re on a budget.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X