Show Biz

Η Χάρις Αλεξίου με look διακοπών στη Μυτιλήνη

Η Χάρις Αλεξίου με look διακοπών στη Μυτιλήνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια γυναίκα που με το ταλέντο της, την στιβαρή φωνή της αλλά και το ταμπεραμέντο της έχει κατακτήσει τη μουσική σκηνή χαρίζοντας στο κοινό τραγούδια «ύμνους» ανά τα χρόνια.

Τι κι αν πήρε την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα, παραμένει ενεργή και μάλιστα θα την δούμε να ενσαρκώνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ο Δάσκαλος» η οποία αναμένεται να προβληθεί με τη νέα σεζόν.

Η Χάρις Αλεξίου παραμένει ενεργή στα social media κρατώντας έτσι μια επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.

Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση, άκρως καλοκαιρινή.

Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

«Στο Μουσείο Τεριάντ και του Θεόφιλου. Κάθε φορά να προσκυνάς την απίστευτη ομορφιά, αλλιώς δεν έχεις πάει στην Μυτιλήνη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο σίγουρα περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια πριν περίπου 1,5 χρόνο ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την καριέρα της στο τραγούδι μιας και η φωνή της δεν μπορεί πλέον να είναι στα επίπεδα που βρισκόταν κάποτε.

Από τότε, η Χάρις Αλεξίου έχει κάνει μία στροφή στην καριέρα της, μιας και ασχολείται ενεργά με την υποκριτική. Έτσι, η ίδια αποκάλυψε στο Instagram της πως σε λίγους μήνες, θα τη δούμε σε μία ακόμα παράσταση.

«Έχω την χαρά και την τιμή να βρεθώ με την Όλια Λαζαρίδου, στην σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, με το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» που σκηνοθετεί η ίδια.

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, κι εμείς μεταφέρουμε, με την συνοδεία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, αποσπάσματα από το έργο του σπουδαίου αυτού ζωγράφου και ποιητή καθώς αναπολεί και καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων και ιστορίες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αϊβαλί.

Σας περιμένουμε από τις 9 Σεπτέμβρη και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Καλή αντάμωση, Χαρούλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χάρις Αλεξίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X