Show Biz

Ιωάννα Τούνη: Παρουσίασε τον νέο της σύντροφο

Ιωάννα Τούνη: Παρουσίασε τον νέο της σύντροφο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να δώσει «τέλος» στις φήμες που τη θέλουν να βγαίνει με διάφορα αγόρια και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μας έδειξε για πρώτη φορά τον νέο της σύντροφο.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αφού «τελείωσε» με τον Νώντα Παπαντωνίου αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή της, και επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία στο Instagram πως έχει νέο άνδρα στη ζωή της.

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε πως για αρκετό καιρό τώρα συγκατοικεί με τον επιχειρηματία, Χρήστο Τσεβρετζή και πόζαραν μαζί στο κρεβάτι! Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έβγαλε και την μπλούζα του για να μας δείξει τους κοιλιακούς του.

Δείτε τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπακοδήμου: Προκάλεσε αντιδράσεις στο Instagram

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X