Show Biz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Συμμετέχει σε γνωστή αμερικάνικη σειρά

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Συμμετέχει σε γνωστή αμερικάνικη σειρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωαννα Τριανταφυλλίδου είναι μια από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που έχουν βγει στο εξωτερικό και προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της στην Αμερική! Και από ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει να κάνει σημαντικά βήματα.

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram αποκάλυψε πως συμμετείχε στην πασίγνωστη σειρά «Homeland« και μας έδειξε και μια φωτογραφία της από τη σειρά.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το φινάλε του Homeland με άφησε τελικά άφωνη. Πέρα από τα αστεία, ήταν μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που συμμετείχα στο τέλος αυτής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθώ από το 2011. Και ήταν εκπληκτικό που συνάντησα τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως η πρωταγωνίστρια Claire Danes, ο Costa Ronin, η Lesli Linka και ο Alex Gansa. Ευχαριστώ όλους τους τηλεθεατές που με υποδέχτηκαν στην οικογένεια της σειράς».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Homeland” finale really left me speechless! All jokes aside though, it was an absolute thrill to be part of the finale of a tv show I’ve been watching since 2011! And meeting such incredible people and artists as @clairedanes @costaronin @leslilinka and Alex Gansa. Thank you as an audience and thank you for welcoming me in the @sho_homeland family! #homeland #showtime #seriesfinale #homelandfinale #tvshow #grateful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Δείτε ακόμη: Πασχάλης Τερζής: Η ευχή της Γιάννας Τερζή για τα γενέθλια του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X