Show Biz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του ταξίδεψε Λος Άντζελες για να είναι στη συναυλία του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του ταξίδεψε Λος Άντζελες για να είναι στη συναυλία του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός τις τελευταίες ημέρες, λόγω της περιοδείας που ήταν προγραμματισμένη.

Το tour του διάσημου τραγουδιστή στην Αμερική ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου από τη Νέα Υόρκη όπου τραγούδησε στο Barclays Center και ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες και στο Dolby Theatre, στις 2 Δεκεμβρίου.

Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα της γνωστής εταιρείας αλλαντικών. Θαύμασε τον αγαπημένο της στη σκηνή, καθώς το ζευγάρι μετρά πλέον αρκετούς μήνες σχέσης.

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Αυτό είναι το κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζει αυτή την περίοδο μια τεράστια επαγγελματική επιτυχία, καθώς κάνει συναυλίες στην Αμερική και τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και το Τορόντο. Ωστόσο, θα τρίβετε τα μάτια σας, όταν δείτε το κόστος του εισιτηρίου.

If you can make it there, you can make it everywhere γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντας με αυτόν τρόπο ένα βίντεο από στιγμιότυπα της περιοδείας του στην Αμερική και αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Ντόλμπι του Λος Άντζελες ξεκινούσαν από 100 δολάρια, ενώ όποιος επιθυμούσε να βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις είχε τη δυνατότητα να επιλέξει εισιτήρια που κοστίζουν 200, 225, ή 275 δολάρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X