Show Biz

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μίνα Αρναούτη, μετά από τέσσερα χρόνια, είναι στη θέση να κάνει πράγματα για τη ζωή της και προσπαθεί να ανακάμψει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, από το ατύχημα στο οποίο ήταν συνεπιβάτης και κόστισε στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη τη ζωή του.

Η συνεπιβάτης του μοιραίου ατυχήματος πέρασε πάρα πολύ καιρό στο νοσοκομείο και αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μυτιλήνη καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της. Και μέσω βίντεοκλησης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως περνά δύσκολες στιγμές καθώς οι εξετάσεις της είναι ακριβές και δεν την έχει ρωτήσει κανείς πως αντέχει όντας άνεργη!

Η Μίνα Αρναούτη είπε συγκεκριμένα:

«Ήθελα να είμαι κοντά στην μητέρα μου στην Μυτιλήνη, γιατί σίγουρα θα ανησυχούσε αν ήμουν μακριά της και εγώ νιώθω ασφάλεια κοντά της. Πριν δύο –τρεις μήνες έκανα επεμβάσεις, δεν τελειώνει αυτό, είναι πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι σελίδες fan του Παντελή, οι οποίες με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό ότι λέω ψέματα και τα σχετικά» και συνέχισε λέγοντας «Οι σχέσεις μου με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν θα φτιάξουν γιατί ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός και δεν πρόλαβα να το κάνω. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια, θα κατατεθεί η αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, κανένας δε ρωτάει πως ζω, αν έχω χρήματα να φύγω από την Μυτιλήνη, να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Τριαντάφυλλος: Αμφισβητεί ότι Τανιμανίδης και Μπόμπα πέρασαν τον κορονοϊό! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X