Show Biz

Μπέκαμ: Σάλος με την πανάκριβη κουβέρτα του σκύλου του

Μπέκαμ: Σάλος με την πανάκριβη κουβέρτα του σκύλου του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί φανς και followers του Ντέιβιντ Μπέκαμ έμειναν… κόκκαλο το Σαββατοκύριακο όταν η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από τον διάσημο ποδοσφαιριστή να κοιμάται στον καναπέ αγκαλιά με το κατοικίδιό του την Olive.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όμορφος και χαλαρός, στον αφράτο πράσινο καναπέ του με το σκυλί του να κοιμάται στο στήθος του. Ως εδώ καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=0uMmnUdgG1s

Όμως μερικοί από τους followers της Βικτώρια αναστατώθηκαν όταν παρατήρησαν την πανάκριβη κόκκινη Louis Vuitton κουβέρτα με την οποία ήταν τυλιγμένη η Olive και η οποία (κουβέρτα) κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 4.600 λίρες.

Τα σχόλια που ακολούθησαν χαρακτηριστικά:

«Αυτή η κουβέρτα αξίζει περισσότερο από ό, τι χρειάζομαι για μια δόση του δανείου για το σπίτι», έγραψε ένας χρήστης Instagram κάτω από την εικόνα, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Λέω κι εγώ ότι είμαι κακομαθημένος αλλά …όχι και τόσο όσο αυτό το σκυλί με αυτή την LV κουβέρτα!»

Ένας άλλος έγραψε «Αυτό το σκυλί ζει καλύτερα από το 99% όλων μας!»

Και ο… σάλος με την πανάκριβη κουβέρτα συνεχίστηκε.

Για την ιστορία να πούμε ότι η τυχερή Olive Beckham είναι και… influencer καθώς έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram τον οποίο ακολουθούν πάνω από 70.000 άτομα.

Δείτε ακόμη:

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πιο χολιγουντιανή εμφάνισή της

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X