Show Biz

Ο Άκης Σακελλαρίου αποσωληνώθηκε

Ο Άκης Σακελλαρίου αποσωληνώθηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού, Άκη Σακελλαρίου, μιας και αποσωληνώθηκε από τη συσκευή μηχανικής υποστήριξης αναπνοής και πλέον αναπνέει με τη βοήθεια μόνο μάσκας οξυγόνου.

Ο Άκης Σακελλαρίου βρισκόταν από το προπερασμένο Σάββατο στην ΜΕΘ και έπαψε να είναι σε καταστολή, παραμένει στην εντατική, ενώ εξακολουθεί να δέχεται αγωγή με αντιβίωση.

Έχει και πάλι επαφή με το περιβάλλον κι αύριο, θα μπορέσουν να μπουν στην εντατική και οι δικοί του.

Να θυμίσουμε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε προσβληθεί από τη νόσο των λεγεωνάριων και νοσηλεύεται τις τελευταίες δέκα μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο εξαίρετος ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία του μιούζικαλ Mamma mia όταν άρχισε να ανεβάζει πυρετό.Όλοι πίστεψαν πως επρόκειτο για μια ίωση και ο ίδιος έμοιαζε να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ότι είχε επί μέρες σαράντα πυρετό.

Τελικά έφτασε σε παραλήρημα στο Σωτηρία όπου και τον διασωλήνωσαν βάζοντάς τον σε καταστολή για να μπορέσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…Εδώ και μέρες όλοι ζούμε με την αγωνία της εξέλιξης του γλυκύτατου ηθοποιού και ευτυχώς τα νέα που ήρθαν είναι καλά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X