Show Biz

Συγκλονιστικός ο Άκης Σακελλαρίου: «Βγήκα στη σκηνή με το γιατρό αγκαλιά»

Συγκλονιστικός ο Άκης Σακελλαρίου: «Βγήκα στη σκηνή με το γιατρό αγκαλιά»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ταλαιπωρήθηκε από ένα απίστευτα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Άκης Σακελλαρίου γλίτωσε κυριολεκτικά τη ζωή του μετά την έγκαιρη επέμβαση των γιατρών. Μπορεί ο ηθοποιός να έμεινε αρκετές ημέρες στην εντατική λόγω της νόσου των λεγεωναρίων, όμως πλέον είναι καλά.

Σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε για όσα βίωσε.

«Η δικιά μου είναι από τις θετικές περιπτώσεις. Αν είχα πάει αργότερα… Ο χρόνος επώασης του μικροβίου ήταν τουλάχιστον 10 ημέρες. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο είχε ήδη χτυπήσει το ένα το νεφρό, που ήταν νεκρό και τον εγκέφαλο. Αν δεν το προλάβει στην ώρα του είναι πολύ δύσκολο να σε επαναφέρουν», ανέφερε ο Άκης Σακελλαρίου για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ στο οποίο οφείλει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με τη νόσο των λεγεωνάριων. Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον είχε όσα είπε για το ιστορικό που ανακάλυψε τι του συμβαίνει.

«Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα… Στη συνέχεια ήρθα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδες τα αποτελέσματα, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο», σημείωσε. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι δεν θυμάται πράγματα αφού τον έβαλαν σε καταστολή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X