Show Biz

Ο Μάκης Δελαπόρτας πήρε θέση: Τι λέει για Γερονικολού-Τζιόβα στους ρόλους των Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ;

Ο Μάκης Δελαπόρτας πήρε θέση: Τι λέει για Γερονικολού-Τζιόβα στους ρόλους των Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι γνωστός για την αγάπη που είχε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά γενικότερα και για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πολλές είναι οι βιογραφίες που έχει αναλάβει, αλλά και οι παραστάσεις που έχει οργανώσει προς τιμήν θρύλων της υποκριτικής στην χώρα μας.

Μιλώντας στην εκπομπή Όλα Καλά ρωτήθηκε για την επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού και του Ορέστη Τζιόβα στους ρόλους που κάποτε ενσάρκωσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

“Πρώτα πρώτα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» δεν θα δούμε Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Θα δούμε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω κάτι αν δεν δω την παράσταση. Δεν ξέρω κάτω από πιο πρίσμα βλέπουν αυτή τη μεταφορά του θεατρικού. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα. Μπορεί πραγματικά να έχει δοθεί από μια άλλη άποψη πιο σημερινή. Αν και με βρίσκει λίγο αντίθετο εμένα αυτό. Θα ήθελα τα τραγούδια του Χατζιδάκι, την ατμόσφαιρα αυτή, να δω εκείνη την εποχή. Δεν πρέπει δηλαδή μια μαθήτρια να έχει κινητό. Είναι άσχημο αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όμως μοιραία θα γίνει η σύγκριση. Άσχημο για τους ηθοποιούς. Έτσι έγινε και με την Παπουτσάκη που είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπήκε σε σύγκριση. Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και με τη Γερονικολού. Δεν είναι το ίδιο ο Παπαμιχαήλ πάντως. Η Αλίκη είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η Αλίκη ζει ακόμα στις οθόνες μας. Τη βλέπουμε να κινείται, να χορεύει να τραγουδάει και είναι ακόμα ροδαλή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Η Αλίκη δεν έφυγε ποτέ. Νομίζω ότι και ο Ντάνος δεν θα δεχόταν να ενσαρκώσει τον Παπαμιχαήλ.Είναι έξυπνος για να μπει σε αυτή τη διαδικασία.”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/zpfjhmsO_T0

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X