Show Biz

Οι αισθησιακές φωτό και βίντεο της Ειρήνης Στεριανού

Οι αισθησιακές φωτό και βίντεο της Ειρήνης Στεριανού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την καυτή και ατίθαση Ειρήνη Στεριανού τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μοντέλων, GNTM, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει. Αρκετοί την απόλαυσαν σε αποκαλυπτικές και “καυτές” φωτογραφίες. Πολύ περισσότερο δε σε ένα πολύ αισθησιακό βίντεο από τη Μύκονο όπου χορεύει και τη λούζουν με σαμπάνιες.

Πολλοί θυμούνται τη στιγμή που της ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά, καθώς οι κριτές και οι hair specialists την ήθελαν με «αγορέ» μαλλί, προκειμένου να αναδειχθούν τα έντονα χαρακτηριστικά της.

Ωστόσο δύο μήνες αφότου τελείωσε το reality μόδας, η πρώην παίκτρια θέλησε να αλλάξει το hairlook της, όμως από προσωπική επιλογή αυτή την φορά. Ως λάτρης των social media η Ειρήνη Στεριανού, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ανανεωμένη εξωτερική της εμφάνιση.

Παλιές και νέες φωτογραφίες έχουν ένα κοινό. Εναν έντονο αισθησιασμό, έναν υπέροχο πίσω κόσμο και στο βίντεο ένα λίκνισμα πουν σου κόβει την ανάσα.

Κυρίες, αλλά κυρίως κύριοι ιδού η Ειρήνη Στεριανού.

Για το βίντεο με τις σαμπάνιες στη Μύκονο μίλησε η Ειρήνη Στεριανού στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγο καιρό. Η πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε πως την παρουσίασαν ως βίζιτα ορισμένοι δημοσιογράφοι στα άρθρα τους, ενώ η ίδια διασκέδαζε με τον τότε σύντροφό της.

«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί γιατί ξέρω ποια είμαι. Τα χιουμοριστικά που κάνει ο κος. Μουτσινάς, χαίρομαι και γελάω με αυτά. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν άρθρα κακοπροαίρετα, αυτό δεν μου αρέσει, αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να λυγίσει. Αυτό με τις σαμπάνιες, είχα δει σε τίτλο να γράφει “το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει”. Και με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το τότε αγόρι μου», είπε η Ειρήνη Στεριανού. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του GNTM είχε χωρίσει λίγο καιρό μετά την έξοδό της από το ριάλιτι και πλέον σε νέα σχέση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X