Show Biz

Power of Love: Έγκυος πρώην παίκτρια

Power of Love: Έγκυος πρώην παίκτρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από το Power of Love γνωρίσαμε πολλούς παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν σχέσεις αλλά σχεδόν καμία δεν κράτησε αφού βγήκαν από το σπίτι, και πλέον οι παίκτες κάνουν τη ζωή τους με νέους συντρόφους.

Μια από τις παίκτριες που δεν είχε βρει τον μεγάλο έρωτα στην Κωνσταντινούπολη ήταν η Εύα Καλτσή, η οποία μπορεί να είχε έρθει κοντά με τον Κυριακό, όμως δεν κατάφεραν να τα βρουν.

Τώρα, το κορίτσι που συμμετείχε στο Power of Love, είναι έγκυος, και ποζάρει με τον σύντροφο της, Πάνο Δημητρίου, για χάρη των θαυμαστών της στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά… Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία».

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Λαμπίρη: Ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X