Show Biz

Σινεμά | Φινέτσα και έγκλημα – Στην αναμονή για το House οf Gucci

Σινεμά | Φινέτσα και έγκλημα – Στην αναμονή για το House οf Gucci
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποκαθήλωση ενός θρύλου φτιαγμένου να ορίσει την παγκόσμια φινέτσα ή η αποθέωση του (έστω και με τις σκοτεινές, φονικές του στιγμές); Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το House of Gucci. Η επερχόμενη βιογραφική ταινία που αφηγείται την «αληθινή ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας πίσω από τον ιταλικό οίκο μόδας Gucci» υπόσχεται υψηλό στυλ και δολοφονική ίντριγκα. Το καστ που υπογράφει αυτή την παραγωγή είναι περίοπτο, είναι εμπορικά δοκιμασμένο και στις πιο σκληρές συνθήκες του σταρ σύστεμ.

Η Lady Gaga είχε ήδη δώσει μια πρώτη γεύση από το αστυνομικό δράμα, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, όταν ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της, Άνταμ Ντράιβερ, τον Μάρτιο του 2021. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου, “Signore e Signora Gucci”, που μεταφράζεται σε “κύριος και κυρία Gucci”.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου 2021 (στην Ελλάδα αυτό θα γίνει μια μέρα αργότερα), συμπίπτοντας με την 100η επέτειο του οίκου Gucci.

© 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved

Το House of Gucci σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της Gaga μετά το Ένα αστέρι γεννιέται του 2018, που χάρισε στην πολυτάλαντη ερμηνεύτρια μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η κάτοχος βραβείων Grammy υποδύεται τη «Μαύρη Χήρα» της Ιταλίας, Πατρίτσια Ρετζάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο άλλος υποψήφιος για Όσκαρ Άνταμ Ντράιβερ. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τη Σάλμα Χάγιεκ, η οποία θα υποδυθεί την Πίνα Αουριέμμα, καθώς και οι Τζάρετ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Αλ Πατσίνο και Τζακ Χιούστον.

 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, το οποίο περιγράφεται ως μία «συνταρακτική αληθινή ιστορία φόνου, τρέλας, γοητείας και απληστίας που συγκλόνισε τη δυναστεία Gucci.»

Μα ποιος ήταν ο Mαουρίτσιο Γκούτσι;

© 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved

Ο Μαουρίτσιο, εγγονός του ιδρυτή της Gucci, Γκούτσιο Γκούτσι, άφησε τη σύζυγό του Πατρίτσια, με την οποία παντρεύτηκε το 1972, για μια νεότερη γυναίκα το 1985. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1995, ο Ιταλός επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X