Show Biz

Σμαράγδα Καρύδη σε Ψαριανό: Σας εγκαλώ γιατί είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια

Σμαράγδα Καρύδη σε Ψαριανό: Σας εγκαλώ γιατί είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Κύριε Ψαριανέ σας εγκαλώ γιατί από το 2007 σας πληρώνω από τους φόρους μου είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια”, απαντά η Σμαράγδα Καρύδη, στον χαρακτηρισμό “σκουπίδι” που απέδωσε σε εκείνο ο πάντα ευγενής Γρηγόρης Ψαριανός.

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παρέμβαση 64 προσωπικοτήτων κατά του “αφηγήματος προοδευτισμού του ΣΥΡΙΖΑ”, σε ποστ του στο Facebook αποκάλεσε την ηθοποιό και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες “σκουπίδια” που “συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να φορτωθούμε στην πλάτη μας για 4,5 χρόνια την αριστερή συμμορία που μας κυβερνά”.

Σήμερα, η Σμαράγδα Καρύδη με μακροσκελή ανάρτησή της, εξηγεί ότι ο κ. Ψαριανός μάλλον την μπέρδεψε με τον πατέρα της και επίσης ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, τον εγκαλεί γιατί, όπως τονίζει “από το 2007 σας πληρώνω από τους φόρους μου εφόσον εκλεχθήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΠΟΤΑΜΙ και τώρα διεκδικείτε να το κάνετε με τη ΝΔ. Είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια”.

“Ο χαρακτηρισμός “σκουπίδια” για πολίτες που έχουν άλλη άποψη απ τη δική σας δεν συνάδει ούτε με την αστική ευγένεια στην οποία προφανώς δεν προλάβατε ακόμη να εξασκηθείτε. Μάλλον τη φόρα που πήρε το κορμί για να μετακινηθεί από κόμμα σε κόμμα, δεν πρόλαβε να την ακολουθήσει κι η ψυχή όπου τις έμειναν κάποια αγκάθια ολοκληρωτισμού” αναφέρει στην ανάρτηση της η ηθοποιός:

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

https://www.facebook.com/smaragdakaridiofficial/posts/2220270308008053

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X