Show Biz

Συγκινεί η Όλγα Πηλιάκη: Η απώλεια της αδερφής της και η αφιέρωση

Συγκινεί η Όλγα Πηλιάκη: Η απώλεια της αδερφής της και η αφιέρωση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Όλγα Πηλιάκη στην κάμερα του Πρωινού. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε αποκλειστικές δηλώσεις της γυμνάστριας, που συμμετέχει  πλέον στο Dancing with the Stars. 

Τα τραγούδια του αποψινού επεισοδίου είναι προσωπική επιλογή των παικτών. Συγκεκριμένα έχον μία ιστορία πίσω από κάθε τραγούδι και χορογραφία. Αυτή της Όλγας Πηλιάκη όμως είναι άκρως διαφορετική και ξεχωριστή.

«Είναι το γεγονός που πραγματικά στιγμάτισε τη ζωή μου και μπορώ να πω ότι την άλλαξε. Έχει να κάνει με την απώλεια της αδελφής μου. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να μιλάω γι’ αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω. Ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερη η αδερφή μου. Την έχω χάσει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά αποφεύγω να μιλάω γιατί δεν θέλω να το αφήνω να με παίρνει από κάτω. Αισθάνομαι ότι παρόλο που ήταν κάτι τόσο τραγικό, βγήκα μέσα από αυτό πιο δυνατή. Αισθάνομαι ότι όντως είναι κάπου εκεί ψηλά και με βλέπει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα. Θέλω να την θυμάμαι όμορφα, να θυμάμαι τις ευχάριστες στιγμές της. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον χορό σε εκείνη».

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε on camera.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G9ADOosG334]

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X