Show Biz

Τα Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος 2023

Τα Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος 2023
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεκέμβριος: Ο Δεκέμβρης, αγαπημένος μήνας, γιατί φέρνει τα Χριστούγεννα, φέρνει το παραμύθι, γινόμαστε και εμείς παιδιά και θέλουμε το ένα και το άλλο, ονειρευόμαστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά.
Όσο οι μέρες περνούν, τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι γιορτινά, χαρωπά, κάποια σίγουρα προκαλούν το συναίσθημα της νοσταλγίας, πόσες αναμνήσεις εμφανίζονται ξαφνικά στο μυαλό και στη καρδιά μας;

Ο φετινός Δεκέμβρης είναι ιδιαίτερος, όπως και κάθε χρόνο! Ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται στον Ταύρο, είναι ακόμα ανάδρομοι, κοντοζυγώνουν οι μέρες που θα πάψουν να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, έχουν να μας αποκαλύψουν κάτι τελευταίο. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες που οι οικογένειες ανταμώνουν, θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, τα παιδιά αγωνιούν για το δώρο του Αι Βασίλη, τα σπίτια μοσχομυρίζουν λιχουδιές. Έτσι μεγαλώσαμε εμείς οι σύγχρονοι 40άρηδες!
Φέτος λοιπόν, θα νοσταλγήσουμε το σπίτι, την οικογενειακή θαλπωρή, τα δώρα κάτω από το δέντρο, ταπεινά, λιτά, όμορφα, αγάπη και χαμόγελα να υπάρχουν και τι στον κόσμο όλο; Κάποιοι εκεί έξω έχουν ακόμα τις ευκαιρίες τους, κάποιοι τις έχασαν, σε κάθε περίπτωση, μήπως εμείς οι πιο μεγάλοι, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες; Νέες στιγμές. Νέες αναμνήσεις! Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι θαυματουργό!

Εννοείται πως δε θα λείψουν τα παρατράγουδα, ο Άρης στον Τοξότη, είναι το μικρό παιδί, που ανοίγει το στόμα του και ανάβει φωτιές, στο πιτς φιτίλι. Είναι αυτός που κανονίζει τα πάντα όλα και δεν υπολογίζει καν στο ξενοδόχο. Ενθουσιασμός να υπάρχει, χαρά και αισιοδοξία και όλοι οι καλοί χωράνε! Να το πείτε στη μαγείρισσα παρακαλώ πολύ!

Ο Ερμής μας τα κάνει λίγο μούτι, βρέθηκε ο έρημος στον Αιγόκερω, τι jingle bells, εδώ υπάρχουν φιλοδοξίες, καριέρες, στόχοι, δουλειές, ποιος έχει χρόνο για μελομακάρονα;;; Ο Δεκέμβρης απαιτεί κλείσιμο εκκρεμοτήτων, κάποιο έπαθλο για τους νικητές, κάποιος πρέπει τα δώσει όλα, να στρώσει το δρόμο, για τη νέα χρονιά. Υπάρχει και το κυνήγι της επιτυχίας τι να κάνουμε τώρα;
Μέχρι τις 15/12, γιατί μετά γυρίζει ανάδρομος, κάποια σχέδια καλό είναι να μείνουν στην αναμονή, κάποια ας πέσουν στα junk, η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη, αυτό προκαλεί μια αναστάτωση, τα λεφτά γίνονται καπνός, πτήσεις αναβάλλονται, εισιτήρια χάνονται, ακόμα και λάστιχο παίζει να πάθει κάποιος, γιατί απλά το σύμπαν δε θέλει το ταξίδι να γίνει!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο έρωτας έχει χρώμα μαύρο και κόκκινο! Παθιαζόμαστε τις μέρες αυτές, με το σύντροφό μας, με τη δουλειά μας, με το σπιτικό μας, με τα πλάνα τα γιορτινά, θέλουμε να είναι όλα τέλεια! Σενάριο χαρωπό και απλό, που όχι δεν είναι και τόσο, γιατί είναι κακό κορίτσι η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, είναι σκοτεινό, είναι ζηλιαρόγατα, κτητική, τα θέλει όλα δικά της! Ο καθένας ας φανταστεί ότι θέλει..

Ο Ποσειδώνας με τον Πλούτωνα έχουν κρυφό πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ένας θολώνει τα νερά, προκειμένου να νιώθουμε καλά, ο άλλος μας ταξιδεύει στο παρελθόν, κάνει το συναίσθημα της νοσταλγίας, οδυνηρό. Το καλό σενάριο.. ας μη το φτάσω στα άκρα! Μαύρο, τι ωραίο χρώμα;

Πανσέληνος στον Καρκίνο! Στις 27/12/2023. Να θυμάστε το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, να πείτε το Σε αγαπώ σε εκείνους που αληθινά αγαπάτε!

Καλό Δεκέμβρη εύχομαι σε όλους! ❤❣♡

φιλάκια..

Κριός
Ο Δεκέμβρης όπως φαίνεται είναι ζόρικος μήνας για εσάς, θα τη βάλετε την πινελιά σας, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να διασχίσετε ένα λαβύρινθο, με εμπόδια και γεγονότα τρελά! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σας προσφέρει τη δύναμη για να ανταπεξέλθετε στα παρατράγουδα της ζωής. Βαστά την αισιοδοξία σας σε σταθερά επίπεδα, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα όλα, με μεγάλη επιτυχία! Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, φανερώνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε σε θέματα καριέρας. Υπάρχει φως. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, κάνει ένα γερό boost, στις φιλοδοξίες σας, είναι ιδανικές οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξετε απόψεις, να προτείνετε ιδέες, πώς επιθυμείτε να είναι η νέα χρονιά για εσάς; Από τις 15/12 και μετά γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, συνεπώς αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια στην άκρη, προτιμήστε μια αδειούλα για τις γιορτινές ημέρες, ότι είναι να συμβεί, next year! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας θέλει κακομαθημένα παιδιά, οτιδήποτε φτιάχνετε, ετοιμάζετε, προσφέρετε, στους άλλους, ή για τους άλλους, το χτυπάτε, δίνετε το μήνυμα, πως προσμένετε και εσείς τα ίδια. Με μουτράκια και με ύφος, παρακαλώ πολύ. Ουε και αλίμονο αν δε σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι, τα δώρα τους! Ο Δεκέμβρης τελειώνει με Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ή που θα πέσετε μέσα σε μια αγκαλιά απόλυτης αγάπης, ή στα πατώματα, έτσι επειδή!

Ταύρος
Ξεκινά ο Δεκέμβρης και το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη, γιατί ο σκοπός είναι να πληρώσετε τα πάντα όλα, να μη χρωστάτε σε κανέναν, να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Ο Άρης από τον Τοξότη, είναι η αιτία, που έχετε τέτοιου είδους επιθυμίες. Βέβαια, η θεωρία από την πράξη έχουν μια τρελή απόσταση, φροντίστε λοιπόν, για το καλύτερο δυνατόν! Μηδενίστε τα υπόλοιπα και αποφύγετε να ανοίξετε άλλα, να αλλάξει η χρονιά και μετά! Εκτός αν το χρήμα ρέει άφθονο, εκεί πάει όλο το σύμπαν πάσο! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, θέλει να σας στείλει κάπου. Business & pleasure, έχω την εντύπωση πως απλά θα ξεσηκωθείτε, ποιος Ταύρος φεύγει από το σπιτάκι του Χριστουγεννιάτικα; Από τις 15/12 και μετά, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, συνεπώς μπαίνετε σε διαδικασία για δεύτερες σκέψεις και πισωγυρίσματα. Ας έχετε το στοματάκι σας κλειστό, γιατί δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι άλλοι για το τι σας συμβαίνει αληθινά. Μπόρα είναι θα περάσει. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας ανάβει φωτιές, όχι και τόσο ευχάριστες. Επιμένει το σύμπαν σε χωρισμούς και ας ήρθαν τα Χριστούγεννα! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας, παύει να είναι ανάδρομος στις 30/12, συνεπώς στο τέλος αυτής της χρονιάς, παίζει πολύ να βρείτε τρελό δωράκι κάτω από το δέντρο! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, ηρεμεί το πνεύμα σας και γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Να θυμίσω, όχι να σκουπίσουν τα πόδια τους επάνω σας.. Υπάρχουν όρια! Κάντε το καλό και εξαφανιστείτε. Μην προσμένετε ευχαριστώ, άλλωστε οι προσδοκίες πάντα πληγώνουν!

Δίδυμος
Στο μάτι του Κυκλώνα, είναι ο τίτλος που αρμόζει σε εσάς, από αστρολογικής άποψης και μόνο! Ο Άρης από τον Τοξότη, φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας τη ζωή. Νιώθετε όλες τις μέρες του Δεκέμβρη, πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, πως δε σας συμπαθούν, πως θέλουν να σας πάρουν αυτό που έχετε! Αστράφτει το ματάκι σας σε κάθε περίπτωση, παραφέρεστε ακόμα και όταν δεν είστε απολύτως σίγουροι για κάτι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, παίζει με το μυαλό σας, φέρνει για λίγο την τετράγωνη λογική, σκέφτεστε με ποιους τρόπους θα βγάλετε περισσότερο χρήμα. Από ιδέες είστε μανούλες. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 15/12, γκρεμίζει κάθε όνειρο. Στις 23/12 επιστρέφει στον Τοξότη, ότι χειρότερο Χριστουγεννιάτικο, να προσμένετε αναβολές και ακυρώσεις και εμπόδια ουρανοκατέβατα. Κρίμα, αλλά ίσως κάθε εμπόδιο για καλό. Οικογενειακά μπερδέματα, στο τραπέζι δε, δεν έχει τσιν-τσιν χαχα! Η Νέα Σελήνη στις 13/12 στον Τοξότη, σας φουσκώνει τα μυαλά, φαντάζετε διάφορα, νιώθετε πως θα το χτίσετε το παλάτι, αλλά με έναν Ποσειδώνα τέρμα πονηρό, να ξέρετε ο Δεκέμβρης, είναι γεμάτος από φαμφάρες και μπαρούφες που αν τις πιστέψετε, ή που θα χάσετε τη δουλειά σας, ή το σύντροφό σας. Ακόμα και ένας συνεργάτης αν σας πει αντίο, θα πονέσετε. Συνεπώς κρατάτε γερά τις ισορροπίες, ας είναι μικρό το καλάθι, να είστε ψύχραιμοι και μη μεγαλοπιάνεστε άνευ λόγου και αιτίας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θέλει φλερτ μέσα στη δουλειά. Επικίνδυνα πράγματα λέω. Φανταχτερό το φινάλε του έτους, Πανσέληνος στον Καρκίνο, μια ζωή την έχουμε.. σωστά;

Καρκίνος
Τρέξτε να προλάβετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, ότι συμβεί μέχρι τις 15/12, γιατί μετά ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω και στη συνέχεια από τον Τοξότη, έχει σκοπό να διαγράψει οτιδήποτε σχεδιάζετε καιρό τώρα. Ιδανικό θα ήταν να κλείνατε όλες σας τις εκκρεμότητες μέχρι τότε. Αν τα αφήσετε για μετά, θα βασανιστείτε ακόμα και για τα πιο απλά, καθημερινά, πράγματα. Ο Άρης από τον Τοξότη είναι η αιτία, που τις μέρες του Δεκέμβρη θα τρέχετε και δε θα φτάνετε, είτε αφορά το σπιτικό σας, είτε τη δουλειά σας. Ξεπερνάτε τον εαυτό σας, οπότε φτάνοντας Χριστούγεννα ίσως και να είστε ένα ράκος. Βασικά διαπιστώνετε πως η αγωνία σας είναι κάπως μονόπλευρη, να θυμάστε ο καθένας ότι μπορεί προσφέρει, η συνολική εικόνα έχει σημασία. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας κάνει ζηλιαρόγατες, βλέπετε παντού την απειλή, νιώθετε πως πρέπει να προστατέψετε το ταίρι σας και τους ανθρώπους σας. Από την άλλη βέβαια, αποκτάτε έναν αέρα ανεξαρτησίας, σηκώνετε ένα μπαϊράκι, σκέφτεστε να ταξιδέψετε άνευ συνοδείας μήπως; Να βρεθείτε μακριά από τα γνωστά, να αλλάξετε παραστάσεις εντελώς; Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, σωστά; Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, έχουν ένα δώρο για εσάς! Τέλη του μήνα, Πανσέληνος στο ζώδιό σας, όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, ή που θα περάσετε υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σας ή που σας χτυπά την πόρτα ο έρωτας! Ναι, ακόμα και στο αεροδρόμιο.. Αφήστε τα πολλά τα λόγια, δείξτε με πράξεις όλα αυτά που αισθάνεστε. Η έκπληξη είστε εσείς..

Λέων
Και που λέτε φέτος ο Άρης είναι ο καλικάντζαρος των Χριστουγέννων, βρίσκεται και στον Τοξότη, τι να εννοεί ο ποιητής άραγες;;; Ξαφνικά σας έρχονται πολλές ιδέες, για τις γιορτινές ημέρες, αρκετοί αναπολείτε τα παλιά, τις τρέλες σας και την ανεμελιά, έχει μπόλικες τσάρκες το μενού, παρέα με φιλαράκια, ακόμα και με άγνωστες υπάρξεις.. Θέλετε να κάνετε παιχνίδι, πώς να το πω αλλιώς; Τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, θα είστε τα πιο καλά παιδιά, τα πιο πρόθυμα, δείχνετε όλα σας τα χαρίσματα στους ανθρώπους σας, μαλαγανιές λέω, προκειμένου να απελευθερωθείτε από τα πρέπει, για να ακολουθήσουν τα θέλω! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω μέχρι και τις 15/12 είναι ο λόγος που ψάχνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο, ή γυρεύετε κάποιες απαντήσεις. Θα φτιάξουν αρκετά πραγματάκια σε θέματα καριέρας, από τη νέα χρονιά, ο Δίας από τον Ταύρο, είναι βοήθεια μεγάλη! Ο Ερμής ανάδρομος, λίγες ημέρες στον Αιγόκερω και λίγες στον Τοξότη, παίζει τρελή φαγωμάρα, γκρινιάζετε όλη μέρα και όλη νύχτα, περιμένετε με ανυπομονησία μεγάλη τις διακοπές, μιλάμε για τρελό άγχος. Καλά βαστάτε τα άλογα, κάθε χρόνο έχουμε Χριστούγεννα, σε όλο τον πλανήτη.. Αν είναι να ταξιδέψετε με αμάξι, να φροντίσετε για ένα μικρό σέρβις, να έχετε καλά λάστιχα, αμπαρωθείτε εν ολίγοις, για να είστε σίγουροι πως θα φτάσετε στον προορισμό σας, δίχως να ταλαιπωρηθείτε! Η απλή version της υπόθεσης. Φανταστείτε τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί στα ξαφνικά και λίγο πριν! Να ντύνεστε καλά, γιατί η Πανσέληνος από τον Καρκίνο, τέλος του χρόνου, φέρνει ένα συναχάκι, λίγο βήχα, ένα πόνο κάπου εκεί.. Για να προσέχετε!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως το πλανητικό σκηνικό του Δεκέμβρη σας πιάνει φουλ! Ζόρικος ο μήνας, όσο θέλετε να σας αφήσουν στην ησυχία σας, άλλο τόσο δε συμβαίνει αυτό και εξοργίζεστε. Σα να βλέπετε ένα όνειρο, κανονίζουν οι γύρω σας τα πάντα όλα, με εσάς πρωταγωνιστές, δίχως να σας ρωτήσουν, μπορείτε; Έχετε τη διάθεση; Συμφωνείτε; Χαμούλης, ο Άρης από τον Τοξότη είναι η αιτία, ανάβει φωτιές από το πουθενά. Το σύμπαν σας φέρνει την «πεθερά» μέσα στο σπίτι, ψαχουλεύει τις γωνίες, γυρεύει σκόνη για να σας κακολογήσει! Τέτοιες μέρες γιορτινές, άκρως κατασκοπευτικές, είστε ο στόχος! Αλλιώς φαντάζεστε τα φετινά Χριστούγεννα, αλλιώς θα σας έρθουν, θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση να κρατήσετε τις ισορροπίες, ίσως και να βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, έχει σκοπό να φέρει αμέτρητα συναισθήματα στην καρδιά σας, που θα σας ταξιδέψουν στα παιδικά σας τα χρόνια, που θα αναπολήσετε ανθρώπους και στιγμές. Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις, το παραμύθι του Δεκέμβρη έχει happy end! Ευτυχώς που σας πιάνουν οι γλύκες σας τέλος του χρόνου, από τη μια η Πανσέληνος στον Καρκίνο, από την άλλη η Αφροδίτη στον Τοξότη, ω ναι το φιλί κάτω από το γκι είναι σίγουρο! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις για το τέλος του χρόνου, ή που γκρινιάζετε και προκαλείτε οικογενειακές εντάσεις και δυσαρέσκεια, ή που αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας και τη βγάζετε ζάχαρη. Η επιλογή καθαρά δική σας είναι!

Ζυγός
Η Αφροδίτη τώρα πια στον Σκορπιό, φανερώνει ακριβώς το πώς θα είναι ο συναισθηματικός σας ο κόσμος όλες τις μέρες του Δεκέμβρη! Κάθε πέρσι και καλύτερα, μην πω ακόμα πιο παλιά. Πολύ θα θέλατε να γυρνούσατε στο χρόνο πίσω, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά, πως αυτό είναι ένα φανταστικό σενάριο του Hollywood! Η Αφροδίτη φέρνει το χρήμα, ίσως και σε αφθονία, γεμίζει το πορτοφόλι σας σε κάθε περίπτωση, αδειάζει επίσης στο τσακ μπαμ! Είστε σπάταλοι από τη φύση σας, θέλετε κάτω από το δέντρο, να υπάρχει ένα δωράκι για κάθε αγαπημένο σας άνθρωπο. Καταστροφή η αλήθεια είναι, αγαπάτε πολύ κόσμο εκεί έξω! Όσο για τις γιορτινές ημέρες, κανονίζετε κάτι πολύ grande, είστε και του ακριβού, φαντασμαγορικό τραπέζι; Ένα ταξίδι μακρινό; Μες στη χλίδα είστε φέτος, κάπως πρέπει να καλύψετε το ψυχολογικό. Ο Ερμής τις μέρες του Δεκέμβρη σας στέλνει περίεργα μηνύματα, παίζει με το μυαλό σας, προφανώς καλό είναι να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους, σήμερα είναι, αύριο δεν είναι και μετά να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Ο Ερμής ανάδρομος είναι η αιτία που θα αναβάλετε κάποιες από τις δραστηριότητές σας, μια ο χρόνος δε σας βγαίνει, μια οι προτεραιότητες αλλάζουν. Για αυτό πριν κλείσετε κάποιο εισιτήριο, συνεννοηθείτε, συνεργαστείτε, οργανωθείτε! Η Πανσέληνος τέλος του μήνα στον Καρκίνο, χτυπά στα ευαίσθητά σας τα σημεία, συνεπώς όση γκλαμουριά και αν παίζει, εσείς θα είστε αλλού! Σε ένα πιο απλό παρελθόν.. Νοσταλγίες..

Σκορπιός
Φέτος παίζει να είναι τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ever! Είναι έκπληξη βέβαια, πρώτα θα ζήσετε το δράμα σας και μετά η Αφροδίτη στις 04/12 στο ζώδιό σας! Ο Δεκέμβρης, ξεκινά το γιορτινό ταξίδι του, να φοράτε τα καλά σας από εδώ και πέρα, να είστε όμορφοι και λαμπεροί. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι αυτοί που κρυφά σας επηρεάζουν, που παίζουν με τα συναισθήματά σας, που κινούν τα νήματα της ψυχής σας. Από τη μια όλα είναι ωραία, από την άλλη τίποτα δε σας αρέσει, κρίμα σε εκείνους που προσμένουν ένα σε αγαπώ από το στόμα σας. Αυτό είναι μια πρόκληση για την Αφροδίτη, τη Θεά του Έρωτα, δε λέτε; Από τη μια θέλετε να προσφέρετε τα πάντα όλα στους αγαπημένους σας και από την άλλη σας πιάνουν οι «τσιγκουνιές» σας γενικώς! Δε θέλετε να μοιραστείτε, όσα με κόπο έχετε αποκτήσει. Θέλετε πολύ να θρέψετε το «Εγώ» σας, η Αφροδίτη γίνεται κακό κορίτσι, εκεί δα πέρα στον Σκορπιό! Μέσα στις γλύκες θα είστε από τις 24/12 και μετά, άλλοι άνθρωποι, love is in the air και λίγα λέω! Ο Ποσειδώνας καλμάρει τα νερά της ανήσυχης καρδιάς σας, αφήνεστε στη μαγεία των Χριστουγέννων. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να νιώσετε, να λάβετε, να ανταποδώσετε την αγάπη, τη θαλπωρή, τη φροντίδα από και στους αγαπημένους σας. Ο Δίας τέλος του μήνα 30/12 έρχεται στα ίσα του, οπότε με τη νέα χρονιά να προσμένετε κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Εκπληρώνεται μια ευχή σας!

Τοξότης
Όπως φαίνεται είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, από όλες τις απόψεις! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που οτιδήποτε συμβαίνει σας επηρεάζει άμεσα και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Υπάρχουν μόνο η λύση και το closer. Ο Άρης στο ζώδιό σας, ναι μεν προσφέρει δύναμη και αντοχή για τις μάχες που δίνετε, όμως σα να βιάζεται, σα να θέλει να περάσουν οι γιορτές, γιατί απλά δεν του ταιριάζουν. Τις μέρες του Δεκέμβρη θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε την πάρτη σας, με ύψιστη προτεραιότητα μάλιστα! Ο Κρόνος όμως από τους Ιχθύες, σα να εξαγριώνεται με τη συμπεριφορά σας, συνεπώς συνέχεια προκύπτουν νέα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας, μπας και συνέλθετε.. Το «Εγώ» είναι μοναχικό. Το «Εμείς» είναι παρείστικο. Διαλέξτε και πάρτε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα μπορούσε να σας φέρει απαντήσεις πάνω σε θέματα επαγγελματικά. Ακόμα και αν έχετε ζητήσει ένα δάνειο, τις μέρες του Δεκέμβρη να το πάρετε. Μέχρι τις 15/12 ας είναι καλοδεχούμενα τα νέα. Ο Ερμής ανάδρομος, ανατρέπει λίγο το σκηνικό, προφανώς βοηθά εκείνους που πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις, πριν αποφασίσουν κάτι μεγάλο και τρανό. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας, ο Ποσειδώνας σε πλήρη έξαρση, μου φαίνεται πυκνή η χιονόπτωση στα μέρα σας, καθημερινό φαινόμενο. Τα μαγικά του Ποσειδώνα. Αφήστε τα όλα στον αέρα, στη θεωρία, στο φανταστικό και από τη νέα χρονιά οι νέοι στόχοι και οι αποφάσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, τέλη του Δεκέμβρη, σας ρίχνει κάπως ψυχολογικά. Τύπου τα όνειρά σας ποτέ δε θα πραγματοποιηθούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, Happy New Year!

Αιγόκερως
Μια που μπήκε Δεκέμβρης, μια που εμφανίστηκε ο Ερμής στο ζώδιό σας. Χαρωπό το γεγονός, έχτε δυο βδομαδούλες, για να παίξετε με τις λέξεις, για να κερδίσετε το κοινό σας, για να πείσετε με τα επιχειρήματά σας, ακόμα και τη πιο δύσκολη περίπτωση! Και ανάδρομος που θα γυρίσει, δε σημαίνει κάτι τραγικό, απλά σας δίνετε ο χρόνος να ρίξετε μια ματιά, ένα βλέφαρο, στις εκκρεμότητές σας, μπας και σας έχει ξεφύγει κάτι, μπας και έχετε κάνει κάποιο λάθος. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας ξελογιάζει από τη μια, σας μπλέκει σε περιπέτειες, φλερτ, πάθη, με άτομα που δεν πρέπει. Τελειώνει και ο χρόνος, θέλετε πολύ να σβήσετε τη φλόγα που κάποιος σας άναψε, το νου σας μόνο, γιατί ο Πλούτωνας καραδοκεί και ξεσκεπάζει ένοχα μυστικά! Αξίζει λοιπόν, να εκτεθείτε για ένα πάθος; Από τις 22/12 και μετά το σκηνικό γίνεται πιο λαμπερό, μιας που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, η αγάπη ρέει άφθονη από πλευράς σας, φέτος θα κάνετε όμορφα Χριστούγεννα. Ανεξάρτητα από την κούραση που έχετε, θα κανονίσετε διάφορα σουαρέ, με φίλους κυρίως, ας είναι ανέμελες οι μέρες σας, ας είναι φέτος λίγο διαφορετικά. Ο Ποσειδώνας που λέτε, είναι και αυτός μέσα στο γιορτινό πλάνο του σύμπαντος. Σας κάνει γατούλες ένα πράγμα, καμία όρεξη για να αμυνθείτε, πάνε τα τείχη, τα γκρέμισε το κύμα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σας θέλει τέρμα αγαπησιάρηδες, θέλετε οπωσδήποτε να αφεθείτε στην αγκαλιά εκείνου του προσώπου που αγαπάτε.

Υδροχόος
Φοβερά διαφορετικός ο φετινός Δεκέμβρης, όπως φαίνεται. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας δεσμεύουν με θέματα οικογενειακά. Οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες, που δε σας επιτρέπουν, να ταξιδέψετε, ή να το γιορτάσετε όπως έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και εσείς θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Ζόρικη λέξη, το ξέρω! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, παίζει περίεργο παιχνίδι εις βάρος σας, έτσι νιώθετε, έτσι το βλέπετε, τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο σας, είστε λίγο αυταρχικοί και μπόσικοι ακόμα και μέσα στις γιορτινές ημέρες. Η Αφροδίτη ναι μεν είναι φουλ ερωτική, όμως είναι ανταγωνιστική και αγαπάει μόνο τα πρωτεία και τα έπαθλα, συνεπώς θα σας τσιγκλήσει μέρες που είναι, θα σας πονέσει λιγάκι, γιατί ή που θα είστε μέσα στο παιχνίδι της καριέρας 100% ή καθόλου. Των άκρων αποφάσεις, έχετε τη δύναμη και το σθένος να δώσετε μια μάχη ξανά; Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι πονοκέφαλος μεγάλος, είναι η αιτία που μόνο τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα σας ενδιαφέρουν, αλλά ξαφνικά βρίσκετε εμπόδια και αρνητές στα φιλόδοξα σχέδιά σας. Ευτυχώς που είναι ο Άρης στον Τοξότη, είναι αυτός που σας φτιάχνει βαλίτσα και σας βάζει μέσα σε ένα αεροπλάνο, μακριά από τους πάντες και τα πάντα! Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πως κάποιοι σας θέλουν στην αφάνεια και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Το θέμα είναι τι το προκάλεσε όλο αυτό; Μήπως έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης; Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κάνει boost στην καρδιά σας, η έκπληξη μεγάλη ακόμα και για εσάς τους ίδιους!

Ιχθύες
Ο Κρόνος στο ζώδιό σας από τη μια και ο Άρης στον Τοξότη από την άλλη, είναι ο λόγος που σοβαρεύεστε τις μέρες του Δεκέμβρη, η δουλειά σας πάνω από όλα, η καριέρα σας, ηγείστε στο κυνήγι του θησαυρού. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 φέρνει νέα δεδομένα σε θέματα καριέρας, ενθουσιάζεστε, είστε τέρμα αισιόδοξοι! Να γράφετε τις ιδέες σας σε ένα χαρτί, να τις θυμάστε για τη νέα χρονιά που έρχεται. Κάτι είναι εφικτό, κάτι δεν είναι! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, προκαλεί συζητήσεις επαγγελματικές, προετοιμάζεστε φουλ για την επίτευξη των στόχων σας, μέσα στις ημέρες του Δεκέμβρη και όχι μόνο! Ότι προλάβετε μέχρι τα μέσα του μήνα, γιατί με ανάδρομο Ερμή, εμπόδια εμφανίζονται, σας απογοητεύουν, νιώθετε πως τσάμπα χαλάσατε το χρόνο σας, να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο. Κάτι πρέπει πρώτα να ωριμάσει, ίσως να επεξεργαστεί διαφορετικά, δεν το βάζετε κάτω με τίποτα! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει το Christmas spirit, είναι εκείνη που σας ξεσηκώνει για ολιγοήμερες διακοπές. Υπερβολικοί στις επιθυμίες σας, υπολογίζετε δίχως το ξενοδόχο, ίσως και να βρεθείτε μονάχοι κάπου στο βουνό, κάνετε σκι και να πίνετε κιονάκ. Κάτι δε χειριστήκατε σωστά έτσι; Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας κάνει ρομαντικά πλασματάκια, αποζητάτε φιλιά και αγκαλιές, αλλά ίσως και να πάρετε μια αύξηση από τη δουλειά σας, κάτι είναι και αυτό! Το φινάλε του έτους σας ανταμείβει για τους κόπους σας.. Να έχετε πίστη και υπομονή.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X