Show Biz

Βικτώρια Καρύδα: Στην Αθήνα για τα κληρονομικά

Βικτώρια Καρύδα: Στην Αθήνα για τα κληρονομικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα το γνωρίσατε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Και όση δεν βλέπατε στην τηλεόραση την εκπομπή τη μάθατε από τη μαφιόζικη εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

Οι πληροφορίες λένε και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν  πως ακόμα δεν έχει συνέλθει από το θάνατο του συζύγου της.

Τις εβδομάδες που πέρασαν κυκλοφόρησαν φήμες πως η Βικτώρια Καρύδα, μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΡΥΔΑ

Η ίδια φαίνεται όμως να επισκέφτηκε για λίγο ξανά την χώρα μας.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει το μοντέλο σε βραδινή της έξοδο στον Πειραιά.

H ίδια μοιάζει ακόμα να περνάει δύσκολες ώρες, μαυροφορεμένη και χαμένη στις δικές της σκέψεις.

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην Αθήνα, από την Αυστραλία, με σκοπό να βάλει σε τάξη τη ζωή της και να φροντίσει τα παιδιά της, μετά την δολοφονία του πατέρα τους.

Αν και βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με συνθήκες που δεν είχε φανταστεί, καθώς η ίδια αγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής και δίνει μάχη για να συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα. Καλείται να αντιμετωπίσει και τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τον απρόσμενο και βίαιο θάνατό του. Μεταξύ αυτών είναι και τα ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του θανόντος. Το μοντέλο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος. Το αποτέλεσμα να μην έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή.

Για τον λόγο αυτόν αλλά και για το σύνολο των υποθέσεων της απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό. Τον εξουσιοδότησε  να αναλάβει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά και να φέρει σε πέρας τις υποθέσεις της κληρονομιάς. Ο ίδιος επισημαίνει στηνεφημερίδα Espresso και την Ντέμη Ντάβαρη: «Η κυρία Καρύδα μας ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X