Σπίτι

Ταμπλέτες πλυντηρίου χρήσιμες και για τα δυο πλυντήρια

Ταμπλέτες πλυντηρίου χρήσιμες και για τα δυο πλυντήρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε το πλυντήριο σας, όπως σόδα ή ξύδι. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος όπως οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων.

Πώς μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια και χωρίς ζημιά για το  μηχάνημα και τα ρούχα;

Βάλτε μια ή δύο ταμπλέτες μέσα στο κάδο πλυντηρίου και δουλέψτε το σε κανονικό κύκλο στους 60 βαθμούς, ακόμη και στους 90. Μην πλένετε ρούχα ταυτόχρονα.Να θυμάστε ότι πρόκειται για τον καθαρισμό του πλυντηρίου, οπότε ο κάδος πρέπει να είναι άδειος.

Γιατί οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων είναι καλή ιδέα;

Οι ταπλέτες  εξαφανίζουν τα υπολείμματα σκληρού νερού και ότι βρωμιά μπορεί να υπάρχει. Η υψηλή θερμοκρασία σκοτώνει βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς. Και αν οι ταμπλέτες που έχετε έχουν άρωμα, θα μείνει στον κάδο μια φρέσκια διακριτική μυρωδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι το πλυντήριο ρούχων θα καθαρίσει το πλύσιμο θα είναι πιο αποτελεσματικό και τα ρούχα σας θα είναι πολύ πιο καθαρά.

Μην ξεχάσετε να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή μετά κάθε πλύσιμο που κάνετε. Καθαρίστε επίσης το συρτάρι (μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια παλιά οδοντόβουρτσα)  και το φίλτρο με προσοχή γιατί μόλις το ανοίξετε, θα τρέξει νερό.

Dishwasher Tablets to Clean Your Washing Machine

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X