Στο κρανίο τα έχουν πάρει στο Μαξίμου με τον Καμμένο

Καπνούς από τα… αυτιά βγάζουν ορισμένοι στο Μαξίμου με τον Δημήτρη Καμμένο. Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ο οποίος σημειωτέον δεν μπήκε στην κυβέρνηση ύστερα από βέτο του Τσίπρα, συχνά πυκνά επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και σε υπουργούς.

Το ποτήρι, λένε οι γνωρίζοντες, ξεχείλισε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 2 Απριλίου) ύστερα από τις επικρίσεις για την ανακοίνωση του Μαξίμου με την οποία χαρακτηρίζεται Σουλτάνος ο Ερντογάν.

Για να καταλάβετε πόσο οργισμένοι είναι στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Καμμένο, θα σας αναφέρουμε ότι στο παρελθόν αρκετοί βουλευτές, σε κατ΄ιδίαν συνομιλίες, έλεγαν πως αν ο Καμμένος θέλει να πάει στη Νέα δημοκρατία, ας φύγει. Αν όχι, τότε να σταματήσει αυτό το παιχνίδι των συνεχών επιθέσεων.

Οπότε φαντάζεστε πόσο ανέβηκε το θερμόμετρο μετά τις επικριτικές δηλώσεις για τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθεί ο Πάνος Καμμένος να βάλει χαλινάρι στον λαλίστατο Δημήτρη Καμμένο. Γιατί, όπως λένε στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει μεγαλύτερη αντιπολίτευση και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Καμμένος: Αυστηρός ο χαρακτηρισμός του Μαξίμου για τον «Σουλτάνο» Ερντογάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ