Σχόλια

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;»

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει κάνει τακτική να χρησιμοποιεί μέλη της ΝΔ ως πολίτες εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι ζευγαριού που όπως αποκαλύφθηκε γνώριζε από παλιά.

«Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπληρώνει:

«Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος; Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς “ηθοποιούς” την πραγματικότητα. Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου».

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης πρωταγωνιστούν διάφορες «τυχαίες» συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός,  το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ προσποιήθηκε τον επιβάτη αλλά και το «ρεπορτάζ» της ΕΡΤ με παιδιά της ΝΔ που αποθέωναν την κυβέρνηση και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X