Σχόλια

Επίθεση Π. Κόκκαλη στον «Μωυσή / James Bond, επικεφαλής της ΕΥΠ, Πρωθυπουργό»

Επίθεση Π. Κόκκαλη στον «Μωυσή / James Bond, επικεφαλής της ΕΥΠ, Πρωθυπουργό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν τυχερός και αποκαλύφθηκε η απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του. Εντοπίστηκε η απόπειρα τοποθέτησης κοριού γιατί είναι ευρωβουλευτής, αλλιώς μάλλον δεν θα το μάθαινε ποτέ. Αυτό συμβαίνει με τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων. Τη διάσταση αυτή παρουσιάζει με ανάρτησή του ο Πέτρος Κόκκαλης εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποία αποκαλεί χλευαστικά James Bond.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου και βάζει στο τραπέζι το ερώτημα «σε ποιον πρέπει να αποταθούν οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων», χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «Μωυσή / James Bond, επικεφαλής της ΕΥΠ».

«Και καλά ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι αρχηγός κόμματος στη Γ’ Ελληνική Δημοκρατία που ως ευρωβουλευτής είχε πρόσβαση στις υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου για έλεγχο predator. Οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων σε ποιον να αποταθούν; Στον Μωυσή / James Bond, επικεφαλής της ΕΥΠ, Πρωθυπουργό;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κόκκαλης στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X