Σχόλια

Ο Ακης Σκέρτσος καλεί να ψηφίσουν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

Ο Ακης Σκέρτσος καλεί να ψηφίσουν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Κι΄ όμως το είδαμε ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ακης Σκέρτσος κάνει καμπάνια για το ΠΑΣΟΚ. Ναι καλά διαβάσατε ζητά ψηφίσουν στη Ροδόπη οι μουσουλμάνοι το ΠΑΣΟΚ ώστε να εκλεγεί ο δικός του υποψήφιος βουλευτής και όχι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Ακης Σκέρτσος είπε: «Υπάρχουν βουλευτές, υποψήφιοι μουσουλμάνοι βουλευτές, υποψήφια στελέχη άλλων κομμάτων όπως ο κ. Ιλχάν για παράδειγμα ο οποίος έχει μεγάλη διείσδυση στην τουρκική, στη μουσουλμανική μειονότητα, ωστόσο φαίνεται εδώ ότι δεν έχουν λάβει τα σωστά μηνύματα από την πλευρά  του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν υποψηφίους για τους οποίους υπάρχουν μηνύματα που φαίνεται ότι δίνανε σαφές μήνυμα, σαφή κατεύθυνση προς τους ψηφοφόρους, προς τα μέλη της μειονότητας να ψηφίσουν τους συγκεκριμένους και αυτό ερχόταν από το τουρκικό προξενείο».

Αλλά και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μία αβροφροσύνη προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν τηρούν ίσες αποστάσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  εμφανίζεται διαρκώς ως θιασώτης των «ίσων αποστάσεων» και επί της ουσίας πασαδόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς σε συνέντευξή του στο Mega, το μοναδικό που βρήκε να πεί για τα επικίνδυνα παιγνίδια της ΝΔ και τις πρωτοφανείς επιθέσεις της στους πολίτες της Ροδόπης που δεν επέλεξαν να της δώσουν την πρωτοκαθεδρία, είναι πως «επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο και πρόκειται για  ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα, οφείλουν μέσα στην ημέρα να δώσουν σαφείς εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας και να αφήσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μέρα με τη μέρα δίνει το στίγμα της χλιαρής και φιλικής αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει απέναντι στη ΝΔ και δικαιώνει απόλυτα το γεγονός ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προτιμά το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Mega στις 29 Μαΐου, είχε εκφράσει την επιθυμία να αναδειχθεί σε αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X