Ελλάδα

Οταν οι εταιρείες επενδύουν στους υδρογονάνθακες, πολιτικοί λένε δεν υπάρχουν στοιχεία

Οταν οι εταιρείες επενδύουν στους υδρογονάνθακες, πολιτικοί λένε δεν υπάρχουν στοιχεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο ιστότοπος defencepoint.gr ύστερα από μία συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη για τους υδρογονάνθρακες. Αναδεικνύει και όλο αυτό το πλέγμα των καθυστερήσεων της χώρας στις έρευνες υδρογονανθράκων.

Το έγκυρο defencepoint.gr αναφέρει:

Στο θέμα των υδρογονανθράκων αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον καλό συνάδελφο Γιώργο Σαχίνη. Όσα είπε κάνουν τεράστια εντύπωση, διότι πίσω από έναν μανδύα δήθεν σοβαρότητας, μοιάζουν να προκρίνουν τη γνωστή πρακτική που είχε ακολουθηθεί και επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, το να θέτουν προσκόμματα δηλαδή στις έρευνες για την εξόρυξη υδρογονανθράκων.

Κι επειδή βαρεθήκαμε μεγαλώνοντας να ακούμε τα ίδια και τα ίδια, να ρωτήσουμε την κυρία πολιτικό να μας πει, μήπως η ίδια δεν είναι σοβαρή απέναντι στον κόσμο που την ακούει, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Διότι φαίνεται ότι η καλή μας Ντόρα, δεν θεωρεί σοβαρή την αμερικανική ExxonMobil και τη γαλλική Total που επενδύουν δισεκατομμύρια. Αυτό δεν της φτάνει της κυρίας που για να είναι… σοβαρή, θέλει να της πουν κι άλλα. Ευτυχώς που δεν κυβερνάει λοιπόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στην πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X