Σχόλια

Πικρός καφές για τους συνυπεύθυνους, σχετικά με την 22άχρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

Πικρός καφές για τους συνυπεύθυνους, σχετικά με την 22άχρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι κατακρίνουν και αναθεματίζουν εκείνη την 22άχρονη φοιτήτρια, που μόλις γέννησε πέταξε το μωρό της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας της. Όλοι την ΄΄σταυρώνουν΄΄ κανονικά για την πράξη της. Όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της.

Είναι μερικά πράγματα που περνάνε απαρατήρητα, χωρίς καν να σχολιαστούν από τους κήνσορες των ΜΜΕ…Τώρα που πέρασε η μπόρα της επικαιρότητας και η 22άχρονη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μπορούμε να πούμε δύο λόγια…

Δε μου λέτε… Εκείνος ο Δ.Ρ. ο οποίος την κατέστησε έγκυο δεν φέρει καμία ευθύνη; Δηλαδή κάνουμε το κέφι μας και άντε γεια…Γιατί δεν την βοήθησε πηγαίνοντας μαζί της στην κλινική να κάνει άμβλωση και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Αυτός ο κύριος ο οποίος κάνει την πάπια και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, που βρισκόταν όταν η κοπέλα γεννούσε στην μπανιέρα της!

Πού βρισκόταν ο ανύπαρκτος πατέρας της; Διότι όπως είπε η ίδια ο πατέρας την είχε εγκαταλείψει από καιρό. Αλλά βέβαια οι… ΄΄Άνδρες΄΄ την σήμερον ημέραν, είναι ακριβώς οι ίδιοι και απαράλλαχτοι επί δεκαετίες τώρα στην Ελληνική κοινωνία. Ανύπαρκτοι, ανεύθυνοι και ατιμώρητοι.

Απορώ γιατί οι γυναικείες οργανώσεις δεν είπαν ένα λόγο για το θέμα…

Μια κοπέλα με… ΄΄Τρικυμία εν κρανίω΄΄ αφέθηκε ΜΟΝΗ στη ζούγκλα της Αθήνας να τα βγάλει πέρα με την τύχη της…

Ο κύριος Δ.Ρ. είναι συνυπεύθυνος και έπρεπε και αυτός να συλληφθεί για εγκατάλειψη εγκυμονούσης συντρόφου.

Χιλιάδες εκτρώσεις γίνονται και θα γίνονται πάντα. Είναι προτιμότερες από το να έρθουν στον κόσμο δυστυχισμένα παιδιά. Το να κάνεις παιδί είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Ίσως η σοβαρότερη στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά κάνουν οι πλούσιοι, οι γαλαζοαίματοι και οι πολιτικοί! Όλοι τους και για κληρονομικούς λόγους. Να διασφαλιστούν τα περιουσιακά,τα διαδοχικά και τα…ψηφοθηρικά! Όπως επίσης πολλά παιδιά κάνουν και οι πολύ φτωχοί- εκείνοι για λόγους ανευθυνότητας (μας τα έδωσε ο θεός και άλλες ανοησίες…).

Οι νόμοι ψηφίζονται κυρίως από άνδρες. Οι άνδρες υποστηρίζουν πάντοτε την πάρτη τους. Μια έγκυος γυναίκα αν δεν είναι παντρεμένη είναι για τον ανδρικό πληθυσμό ένοχη! Το ποιος, που, πότε, πώς δεν ενδιαφέρει.

Ο κύριος Δ.Ρ. για την κοινωνία είναι ανύπαρκτος! Δεν φταίει σε τίποτε! Εκείνη φταίει…Τα ήθελε…Τον τύλιξε… Ο πατέρας είναι επίσης ανύπαρκτος! Δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη… Με αυτή την άθλια νοοτροπία οι φωταγωγοί, οι κάδοι, οι χωματερές θα βομβαρδίζονται από νεκρά μωρά! Αυτά τουλάχιστον γλύτωσαν από την δυστυχία… Οι εγκαταλελειμμένες γυναίκες όμως ζουν ανάμεσά μας. Μόνες, δυστυχισμένες, στιγματισμένες, επειδή οι κάθε κύριοι Δ.Ρ. Χ.Ξ.Ψ. έκαναν το κέφι τους, τις εγκατέλειψαν και παραμένουν ατιμώρητοι!

Φράνκ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X