Σχόλια

Βούλα Κεχαγιά για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη”

Βούλα Κεχαγιά για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειάς» του χαρακτηρίζει τη δήλωση Χρυσοχοΐδη περί «ατυχούς περιστατικού» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά.

 

Σχολιάζοντας και τη φράση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη συνέντευξη του στον Σκάι ότι «το πρόβλημα είναι ότι «η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις», η Β. Κεχαγιά σχολιάζει: «Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα ατυχή περιστατικά, όχι μόνο αυτό. Άστοχη διαχείριση, όμως υπάρχουν 12.500 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας το 2023 όπου η αστυνομία έσωσε τις γυναίκες».

 

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα δεν δούλεψε, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε «μα γιατί το λέτε αυτό. Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά, ατυχή περιστατικά, άστοχη διαχείριση» και συνέχισε λέγοντας: «και η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων».

Αναλυτικά η δήλωση της Β. Κεχαγιά:

«Όταν μια γυναικοκτονία έξω από Αστυνομικό Τμήμα περιγράφεται ως “ατυχές περιστατικό” κι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως “το πρόβλημα είναι ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις”, τότε αυτό συνιστά ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου.

 “Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη”

Άγιοι Ανάργυροι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X