Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail |
Το ψάρι μυλοκόπι είναι πολύ νόστιμο μπορείτε να το πάρετε σε φέτες (σαν του ξιφία μοιάζει) ή αν το θέλετε ολόκληρο. Ζητάτε από τον ιχθυοπώλη να το κόψει και να το καθαρίσει.
Υλικά
- 1 μυλοκόπι
- χοντρό αλάτι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 λεμόνια
- θυμάρι
- δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις φέτες και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Βάζουμε φέτες λεμονιού.
Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και από τις δύο μεριές.
Ρίχνουμε θυμάρι και φρέσκο δεντρολίβανο.
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και το χυμό ενός στυμμένου λεμονιού και ψήνουμε περίπου για μία ώρα στους 180 βαθμούς.
Το σερβίρετε με λαχανικά ή πατάτες στο φούρνο
Παντζάρια γεμιστά με ρύζι μια υγιεινή συνταγή
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έγκλημα στη Γάζα: Το φοιτητικό κίνημα διαμαρτυρίας εξαπλώνεται και στην Ευρώπη(vids)
Σοκαριστική διαπίστωση: Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνταρακτικές αλλαγές που έρχονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη
Τράπεζες: Κλείνουν πάνω από μία εβδομάδα- Ποιες μέρες δεν θα εκτελούνται συναλλαγές μέσα στο Πάσχα
Economist/ Κώστας Σκρέκας: «Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν αισιόδοξους για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα στον βυθό της Κρήτης»
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων 27 Απριλίου
27η Απριλίου 1941: Στην Αθήνα τα γερμανικά στρατεύματα
Ο Στέφανος Κασσελάκης το Σάββατο στον ΣΚΑΪ (vid)
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Έγκλημα στη Γάζα: Το φοιτητικό κίνημα διαμαρτυρίας εξαπλώνεται και στην Ευρώπη(vids)
- Σοκαριστική διαπίστωση: Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνταρακτικές αλλαγές που έρχονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Τράπεζες: Κλείνουν πάνω από μία εβδομάδα- Ποιες μέρες δεν θα εκτελούνται συναλλαγές μέσα στο Πάσχα
- Economist/ Κώστας Σκρέκας: «Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν αισιόδοξους για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα στον βυθό της Κρήτης»
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων 27 Απριλίου
- 27η Απριλίου 1941: Στην Αθήνα τα γερμανικά στρατεύματα
- Ο Στέφανος Κασσελάκης το Σάββατο στον ΣΚΑΪ (vid)
- Απεργία την Πρωτομαγιά: Χωρίς Μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου
- Σαν σήμερα 27 Απριλίου
- Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα…