Συνταγές

Παντζάρια γεμιστά με ρύζι μια υγιεινή συνταγή

Παντζάρια γεμιστά με ρύζι μια υγιεινή συνταγή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παντζάρια γεμιστά με ρύζι, μια υγιεινή κι ελαφριά συνταγή που μπορείτε να την προσφέρετε σαν ορεκτικό, σαν γεύμα αλλά και για βραδινό.

Υλικά

  • 2 βραστά παντζάρια
  • Μια κούπα βρασμένο αποφλοιωμένο ρύζι
  • Μισή ντομάτα
  • Ένα βραστό αβγό
  • Έξι ελιές
  • Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Λίγο μηλόξυδο
  • Χυμό από μισό λεμόνι

Βράζετε τα παντζάρια, αφαιρείτε την φλούδα, και κάντε μια τρύπα στην μέση με την βοήθεια ενός μικρού κουταλιού.

Βράζετε το ρύζι όπως το φτιάχνετε. Αφού γίνει το βάζετε σε ένα μπολ και προσθέστε τις ελιές, το βραστό αβγό κομμένο σε μικρά κομμάτια, λίγο μηλόξυδο και χυμό λεμονιού και τέλος τα κομμάτια της ντομάτας και τα ανακατεύετε όλα μαζί.

Γεμίστε τα παντζάρια με το ρύζι σαλάτα, προσεκτικά. Βάλτε τα στο ψυγείο για 15 λεπτά και τα σερβίρετε.

Καρυδωτά: Παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X