Τα ακροδεξιά σταγονίδια της Νέας Δημοκρατίας

Αν η ρήση πράξη επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ισχύει, τότε η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κοιταχτεί καλά στον καθρέφτη και να εξετάσει καλά τα του… ακροδεξιού οίκου της.

Γιατί τελικά δεν ήταν μόνο ο δήμαρχο Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, που έκανε απαράδεκτη ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Εκδηλώθηκε και ένα φέρελπις νεαρός ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννης Οτουντζίδης ο οποίος υποστηρίζει ότι «η βία έχει αιτία» αποκαλεί τον Γιάννη Μπουτάρη ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ. Στην παραληρηματική του ανάρτηση κάνει λόγο για παρουσία (του Μπουτάρη) που «βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας» και στη συνέχεια δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τονίζει ότι «του φέρθηκαν με αξιοπρέπεια κιόλας».

Να περιμένουμε κάποια αντίδραση από την ηγεσία της ΝΔ. Ιδίως μετά την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και επικίνδυνη  απειλή του Ρουβίκωνα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει μέτρα γι΄αυτά τα… σταγονίδια πριν πάρουν τη μορφή καταιγίδας.

Το κείμενο με τις δηλώσεις Οτουντζίδη όπως δημοσιεύθηκε στο pellanews.gr:

 

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα!».

Ο γαλάζιος Πρόεδρος της Νεολαίας της Πέλλας σημειώνει πως «στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας «ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ» στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!!».

«Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας!», όπως τονίζει και υπογραμμίζει ότι «η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία!». «Ζήτω ο Πόντος», είναι τελικό σημείο της τοποθέτησης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ