Media

Τελικός The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου (vids)

Τελικός The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος τελικός του Voice ολοκληρώθηκε , με μεγάλη νικήτρια την Ιωάννα Γεωργακοπούλου αλλά και την Έλενα Παπαρίζου .

Η βραδιά ξεκίνησε με τους εννέα φιναλίστ να χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά και συγκίνησαν τους coaches. Βέβαια στην σκηνή ανέβηκαν και οι ίδιοι χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες τόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου αλλά κι ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά.

Η Δούκισσα Νομικού πιο υπέρλαμπρη από ποτέ υποδέχθηκε τους τέσσερις coaches στην σκηνή μαζί με τα ταλέντα τους που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Η ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αποτελούνταν από την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίζονταν στο team του Πάνου Μουζουράκη ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου είδαμε να λαμβάνουν μέρος ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η Αλεξάνδρα Σιετή. Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Μετά την εμφάνιση των εννέα φιναλίστ το κοινό επέλεξε τους τέσσερις που διεκδίκησαν το έπαθλο.

Αυτοί ήταν οι:

Ειρήνη Περικλέους από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, Αλεξάνδρα Σιετή και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και ο Νίκος Δαλάκας από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις.

Οι τέσσερις συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα η οποία τελικά κέρδισε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και βέβαια το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

https://www.youtube.com/watch?v=PMh_MLKgTe4

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X