Θέμα

Καταπέλτης το ημερολόγιο με τα ραντεβού Χριστοφοράκου

Καταπέλτης το ημερολόγιο με τα ραντεβού Χριστοφοράκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καταπέλτης το ημερολόγιο της γραμματέως του Χριστοφοράκου. Τα ραντεβού που έχουν καταχωρηθεί στις σελίδες του αποκαλύπτουν ποιοι είχαν τις πιο συχνές επαφές.

Σύμφωνα λοιπόν με το ημερολόγιο της κυρίας Αικατερίνη Τσακάλου, που δημοσιεύει η εφημερίδα Κυριακάτικη Kontranews  από τις  620 συναντήσεις του Μιχάλη  Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.
Αναλυτικά, σύμφωνα  με το ημερολόγιο της Αικατερίνης Τσακάλου ο Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121. Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90. Η Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.

Η Ντόρα Μπακογιάννη  είναι δεύτερη μετά τον  Κώστα  Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.

Η Κατερίνα Μητσοτάκη είχε 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.
Στη δίκη στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Αικατερίνη Τσάκαλου κατέθεσε για 14 συνολικά συναντήσεις μεταξύ Μιχάλη Χριστοφοράκου και Κώστα Σημίτη. Οι περισσότερες έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον, από τις  προσωπικές σημειώσεις της κυρίας Τσακάλου προκύπτουν συναντήσεις του κ. Χριστοφοράκου με τον κ. Τάσο Μαντέλη από το 1999 έως και τις 13/1/2004, δηλαδή λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, καθώς και 35 επαφές με τον κ. Μιχάλη Λιάπη.

Στο ημερολόγιο της Τσακάλου έχουν καταγραφεί επίσηςσυναντήσεις και άλλων υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον τότε προϊστάμενο της, όπως αυτές με τον νυν κατηγορούμενο Θόδωρο Τσουκάτο αλλά και με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννο Παπαντωνίου.

Τα στοιχεία για τους φίλους και τα ραντεβού του Μιχάλη Χριστοφοράκου αποκαλύπτει με λεπτομέρειες η Κυριακάτικη Kontranews σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο «Οι αξιότιμοι φίλοι του κ. Χριστοφοράκου».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X