Επιλογές

Κόντρες και χάσμα στη ΝΔ για το προσφυγικό

Κόντρες και χάσμα στη ΝΔ για το προσφυγικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαθαίνει όλο και περισσότερο το χάσμα  που έχει δημιουργηθεί στην  ΝΔ με αφορμή το προσφυγικό. Ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Κουμουτσάκος επέκριναν  τις δηλώσεις Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου έξω από τα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως ο υπερασπιστής του βουλευτή της ΝΔ , ο οποίος για την ιστορία να πούμε ότι με εντολή Μαξίμου έχει ακυρώσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στήριξε τον βουλευτή του νότιο τομέα της Αθήνας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, επισημαίνοντας το δικαίωμα των στελεχών της ΝΔ να έχουν τις απόψεις τους. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιώργου Κουμουτσάκου- που αποδοκίμασαν τις δηλώσεις Κυρανάκη για το προσφυγικό- και είπε ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε ένα κοινό- βέβαια- πλαίσιο υπό τον αρχηγό, ενώ πρόσθεσε ότι μολονότι η ΝΔ κυριαρχεί σε σχέση με την αριστερά, σε επίπεδο ιδεών, στελεχών και διαχείρισης, «πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης».

Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης «είναι ένας νέος συνάδελφος που εξελέγη με μεγάλη άνεση στην περιφέρειά του, στην πρώτη υποψηφιότητά του και έχει δώσει μάχες για να είμαστε σήμερα εδώ».

Να υπενθυμίσουμε  ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απαντώντας στην τοποθέτηση του Χρήστου Γιαννούλη για τα μπάρμπεκιου δίπλα σε προσφυγικές δομές, είχε πει: «Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;».

Και φυσικά ποιον θα μπορούσε να βρει ως υποστηρικτή στις απόψεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης; Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος μέσω facebook τάχθηκε υπέρ των απόψεων του υπουργού ανάπτυξης υποστηρίζοντας έμμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Κατά τα άλλα το καλό κλίμα στην ΚΟ  μας μάρανε… Εδώ δημόσια αλληλοσκοτώνονται  για το εάν είναι σωστό οι βουλευτές της ΝΔ να παροτρύνουν τους πολίτες σε ακροδεξιές εκδηλώσεις και από την άλλη όταν μπαίνουν στο μαντρί κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα …

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X