Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Κατρίνης για γραμματέας

Κίνημα Αλλαγής: Κατρίνης για γραμματέας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως «κλείδωσε» το πρόσωπο που θα αναλάβει γραμματέας στο Κίνημα Αλλαγής. Μια θέση, που αρχικά είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Παύλου Χρηστίδη του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ , αλλά προορίζεται ο Μιχάλης Κατρίνης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία (2007 και 2009).

Ο κ. Κατρίνης είναι 43 χρόνων, οδοντίατρος στο επάγγελμα και, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μακρά κομματική διαδρομή, με θητεία στα περισσότερα κορυφαία όργανα (Κεντρική Επιτροπή, Πολιτικό Συμβούλιο κτλ.), έχει, επίσης, διατελέσει πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ.

Ο πρώην βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται αρκετά κοντά με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, και η επιλογή του δείχνει πως η Φώφη Γεννηματά κάνει κουμάντο.

Στο τραπέζι είχε πέσει το όνομα για τη θέση του Γραμματέα και του Κώστας Πανταζής, πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια δυναμικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει διατελέσει και ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες καθώς γνωρίζει τα εσωκομματικά όσο λίγοι, ενώ βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της Προέδρου εδώ και χρόνια.

Του πιστώνεται η εργατικότητα και μεθοδικότητα με την οποία έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια. Στηριζόταν οργανωτικά από τον έτερο πρώην Γραμματέα της Ν. ΠΑΣΟΚ κ. Παντελή Καμά. Οι δυο τους άλλωστε ήταν το δίδυμο, στο οποίο η Πρόεδρος πιστώνει την ισχυρή της παρέμβαση στη νέα γενιά.

Αλλά και ο Σπύρος Καρανικόλας «προτάθηκε» για γραμματέας στο Κίνημα Αλλαγής.. Ο νεαρός αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις παρουσίες του στα ΜΜΕ. Εθεωρείτο ικανότατο στέλεχος και μπορούσε να σηματοδοτήσει την ανανέωση και να δώσει μια φρέσκια πνοή τόσο από άποψη εικόνας όσο και πολιτικής ουσίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X