Auto - Moto

Salt Two Stroke: Σε στυλ Enduro, 52 αλόγων, 111 κιλών! video

Salt Two Stroke: Σε στυλ Enduro, 52 αλόγων, 111 κιλών! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος χρησιμοποιεί μία Enduro για να φτάσει σε ένα Café Racer. Είναι όμως σπάνιο να μιλάμε για νέα δίχρονη. Και φυσικά με ένα αποτέλεσμα που υπογράφει ένας εθνικός θρύλος της Αυσταλίας ο Paul Lewis, που παραδίδει ο ίδιος κάθε μοτοσυκλέτα. Κι αυτό αφότου έχει κάνει τα πρώτα χιλιόμετρα εκείνος και έχει διαπιστώσει πως οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σωστά.

Η Aprilia παρουσιάζει την Tuareg 660 σε ένα εκπληκτικό βίντεο!

Όλα αυτά προετοιμάζουν και για το υψηλό κόστος της μοτοσυκλέτας αυτής. Που όπως κάθε custom με υπογραφή η τιμή της ορίζεται με το πόσο κοστολογεί καθένας την δουλειά του και κρίνεται από τους πελάτες. Η Salt Two Stroke κοστίζει λοιπόν 40.000 αυστραλιανά δολάρια, περίπου 26.000 Ευρώ. Δηλαδή τα μισά από τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος αγοράς της KTM 300 EXC.

Θαυμάστε την!

Από την Café Racer απουσιάζει κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 111 κιλά, ενώ αποδίδει 52 ίππους από τον 298 κυβικών ελαφρύ, δίχρονο κινητήρα. Το πιο απαιτητικό κομμάτι στην κατασκευή της, είναι η τροποποίηση της εξάτμισης για να ταιριάζει στην «Café Racer» εμφάνιση.

Νέο Honda NT1100! Έρχεται το «Adventure» για όσους… δεν θέλουν Adventure! video

Η Salt Motorcycles δεν διαθέτει κιτ μετατροπής για το KTM 300 EXC ούτε δέχεται οποιοδήποτε 300 EXC για να το μετατρέψει, μπορεί μονάχα να παραγγείλει κάποιος μία καινούρια Salt Two Stroke που διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Παράλληλα, όπως αναφέρει και το motomag, ετοιμάζει μία μοναδική μοτοσυκλέτα με έναν V8 κινητήρα που θα την ονομάζει Salt Series 1 V8.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X