Αθλητισμός

Ασταμάτητος ο ΠΑΟ κέρδισε και στη Λαμία με 2-0

Ασταμάτητος ο ΠΑΟ κέρδισε και στη Λαμία με 2-0
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την «τρελή» του πορεία στην Σούπερ Λίγκα1. Εφτασε στο «8 στα 8», επικρατώντας εκτός έδρας και της Λαμίας με 2-0.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και άνοιξαν το σκορ με τον Παλάσιος στο 23’ (0-1). Το τριφύλλι είχε και άλλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν πέτυχε άλλο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

«Καμία φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το δεύτερο μέρος ήταν περίεργο, όμως με πάρα πολλούς τραυματισμούς δεν γίνεται να παίξεις το ποδόσφαιρο. Έχω παίκτες με πειθαρχία, που τα έδωσαν όλα», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Αλεξ Τρουιγέ: «Αυτό που θέλω να δω είναι πως θα είναι τα παιδιά που τραυματίστηκαν, αλλά και ο Άλεξ που στο ντεμπούτο του τραυματίστηκε κι αν δείξουν οι εξετάσεις κάτι σοβαρό θα είμαστε στο πλευρό του και θα του σταθούμε».

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73’ με γκολ του Σάντσες (0-2).

Ο Φωτιάς (Πέλλας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Χουάνκαρ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67’ Σλίβκα), Τσιλούλης (78’ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (82’ Μαρμεντίνι), Ασκόφσκι (46’ Νούνιες), Μανούσος (78’ Ρόμανιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν (52’ Τσοκάι), Μπερνάρντ (78’ Γκάνεα), Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς), Παλάσιος (78’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71’ Τρουιγέ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X