Αθλητισμός

Europa League -Ολυμπιακός – Σλόβαν 1-1: Ο Ελ Αραμπί γλίτωσε τους «ερυθρόλευκους»

Europa League -Ολυμπιακός – Σλόβαν 1-1: Ο Ελ Αραμπί γλίτωσε τους «ερυθρόλευκους»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Europa League: Ο συνήθης ύποπτος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στο 86ο λεπτό και γλίτωσε τον κακό Ολυμπιακό από την ήττα (1-1) στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα κυνηγήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν, οι Πειραιώτες παραλίγο να υποπέσουν σε νέα ευρωπαϊκή “γκέλα”, ωστόσο η είσοδος του Ελ Αραμπί στο ματς, άλλαξε τα δεδομένα και ο Ολυμπιακός καλείται να ταξιδέψει στη Σλοβακία για να διεκδικήσει την πρόκριση με ίσους -πλέον- όρους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (69’ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (78’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ (85’ Μεντβέντεφ), Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν (82’ Ραμίρες), Γκριν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X