Αθλητισμός

Λύγισε και ο Θεός: Το δάκρυ του Νίκου Γκάλη

Λύγισε και ο Θεός: Το δάκρυ του Νίκου Γκάλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της βράβευσης του στο ΟΑΚΑ, με την φανέλα του να βρίσκεται για πάντα στην οροφή του γηπέδου.

Όλα τα φώτα στο ΟΑΚΑ έσβησαν, με τους θεατές να ανάβουν τους φακούς τους δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό, αντάξια της εκδήλωσης προς τιμήν του.

Πριν ο «γκάνγκσερ» βγει στο παρκέ του γηπέδου, από τα μεγάφωνα έγινε ένας πρόλογος αναφορικά με την τεράστια καριέρα του και την προσφορά στην Εθνική ομάδα, αλλά και το μπάσκετ της Ελλάδας, το οποίο άλλαξε μια για πάντα.

Μάλιστα κατά την είσοδο του Γκάλη στο ΟΑΚΑ ακούστηκε ένα τραγούδι άρτια συνδεδεμένο με την κατάκτηση του Ευρομπάσκετ το 1987, ενώ πρώτος που θέλησε να δώσει το χέρι του στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα ήταν το αστέρι της Σλοβενίας Λούκα Ντόνσιτς.

Αφού από τα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα βίντεο αφιέρωμα στον Γκάλη, στη συνέχεια η φανέλα με το νούμερο τέσσερα ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ εκεί όπου θα βρίσκεται μόνιμα, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον σπουδαιότερο Έλληνα μπασκετμπολίστα της ιστορίας.

Ο ίδιος μπορεί όσο ήταν αθλητής να αποτελούσε ανίκητο αντίπαλο, ωστόσο δεν κατάφερε να… νικήσει και τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δακρύζει την ώρα που γνώριζε την αποθέωση από το κοινό του ΟΑΚΑ.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X