Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο με το εμφατικό 4-1 και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΑΕΚ με την Κέρκυρα τη Δευτέρα. Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε το 4-2-3-1 για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε για πέμπτο φετινό παιχνίδι στην έδρα του να κατακτήσει τη νίκη και έτσι απέτυχε να πιάσει στην έβδομη θέση την ΑΕΛ και την Ξάνθη. Αντίθετα παρέμεινε στους 14 βαθμούς, τρεις περισσότερους από ΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 6′ με τον Φορτούνη, αλλά δέχθηκαν την ισφάριση στο 27′ με αυτογκόλ του Ένγκελς. Στο 62′ και πάλι ο Φορτούνης έγραψε το 2-1.

Ο Ανσαριφάρντ έκανε στο 66′ το 3-1 για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο 80′ γλίτωσαν από το δοκάρι σε προσπάθεια του Ρόσα. Στο 90+2′ ο Τζούρτζεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Ντίας, Τσέναμο – Σισέ, Φορτούνης, Ταχτσίδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης (67΄ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (81΄ Γιαννιώτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74΄ Μαρκόβσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Κούτρης (69΄ Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ελαμπντελαουί, Ταχτσίδης, Ρομαό, Πάρντο (46΄ Οτζίτζα), Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (77΄ Τζούρτζεβιτς).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X