Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: «Ερυθρόλευκα» χαμόγελα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: «Ερυθρόλευκα» χαμόγελα στην Τούμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague 1 στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ήρθε 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να νιώθουν… νικητές.

Μετά το Χ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στο +9 από τον ΠΑΟΚ και παρέμειναν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Βατσλίκ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα τον έβαζε και πάλι γερά στη μάχη του τίτλου.

Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο 42′ με αυτογκόλ του Μπα και τον Τικίνιο να γράφει το τελικό 1-1 στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι και μερικές καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο γκολ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (66΄Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (88′Σάστρε), Κούρτιτς (88′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66′ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40′ Ζαμπά), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46′ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας (90′ Βρουσάϊ), Αγκιμπού Καμαρά (93′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87′ Ελ Αραμπί).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X