Διεθνή

Ακραία πρόκληση Ερντογάν! Αποκαλεί τους Ελληνες ναζί

Ακραία πρόκληση Ερντογάν! Αποκαλεί τους Ελληνες ναζί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κι αν το είπε πρώτα… ένας υπουργός του, τώρα ήρθε η ώρα να κυλιστεί στην λάσπη και ο ίδιος ο Ερντογάν! Ο Τούρκος πρόεδρος ξεπερνά κάθε όριο αθλιότητας, αποκαλώντας τον ελληνικό λαό… Ναζί.

Δίχως όρια ο Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε σε βουλευτές του AKP και υποστήριξε αρχικά ότι 150.000 αιτούντες άσυλο βρίσκονται στα ελληνικά σύνορα.

Αδίστακτος και αλαζόνας Eρντογάν! Τους… γράφει όλους και τα θέλει όλα!

Στην συνέχεια είπε το απίστευτο. Αυτό που το ακούς στην Ελλάδα και σου.. σηκώνεται η τρίχα:

«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ όσων έκαναν οι Ναζί και των εικόνων από τα ελληνικά σύνορα!».

Πολλά έχει… πει στο παρελθόν ο “σουλτάνος”, ωστόσο αυτό ξεπερνά κάθε όριο. Και σε μια τέτοια κατάσταση, δεν υπάρχουν… κόμματα και πολιτική. Υπάρχει μόνο η Ιστορία και η μνήμη, με την Ελλάδα να είναι μια χώρα που έχει ζήσει στο πετσί της τον εφιάλτη του ναζισμού.

Και για τον λόγο αυτό είναι ανατριχιαστικό και μόνο να ακούς μια τέτοια δήλωση.

Αυξάνει και τους στρατιώτες στον Έβρο!

Την ίδια ώρα και παρά το γεγονός πως είναι περιορισμένες οι απόπειρες παραβίασης της συνοριογραμμής σε όλο το μήκος του νομού Έβρου από τους συγκεντρωμένους επί του τουρκικού εδάφους μετανάστες, ο Ερντογάν το… βιολί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρατηρείται σταδιακή ενίσχυση, στο πέρασμα των ημερών της στρατιωτικής παρουσίας στην τουρκική πλευρά, η οποία είναι αντιληπτή δια γυμνού οφθαλμού, δεδομένης της εγγύτητας των χερσαίων συνόρων, ειδικά στα σημεία όπου ο ποταμός Έβρος δεν λειτουργεί ως φυσικό όριο, όπως η περιοχή του Πετάλου Φερών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X