Διεθνή

Εκτελέστηκε ο άνδρας που πούλαγε το σώμα του σε άνδρες όταν ήταν έφηβος για να ζήσει!

Εκτελέστηκε ο άνδρας που πούλαγε το σώμα του σε άνδρες όταν ήταν έφηβος για να ζήσει!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκτελέστηκε ο άνδρας που δολοφόνησε έξι ομοφυλόφιλους. Ο Gary Ray Bowles, 57 ετών, πέθανε από θανατηφόρα ένεση στις 10.58 μ.μ. (τοπική ώρα) στη φυλακή της Φλόριντα, αφού καταδικάστηκε σε θάνατο μόνο για έναν από τους έξι φόνους.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε έξι άνδρες, αλλά καταδικάστηκε μόνο για έναν από αυτούς – αυτόν του Walter Hinton, ο οποίος σκοτώθηκε στο Jacksonville Beach της Φλόριντα.

Ήταν η τελευταία από τις έξι δολοφονίες που διεξήχθησαν σε μια οδυνηρή περίοδο οκτώ μηνών σε όλη τη Φλόριντα, τη Γεωργία και το Μέριλαντ. Ο Bowles συνάντησε τα θύματά του σε μπαρ.

Ο Bowles άφησε μια χειρόγραφη δήλωση που έλεγε: «Λυπάμαι για τον πόνο και την ταλαιπωρία που έχω προκαλέσει. Ελπίζω ότι ο θάνατός μου θα μαλακώσει τον πόνο σας» και πρόσθεσε ότι.

«Θέλω να πω στη μητέρα μου ότι λυπάμαι για τις ενέργειές μου. Είναι τρομερό για εκείνη  να ακούει για τον γιο της ότι είναι ένα τέρας.»

Ο δράστης των φόνων αποκάλυψε ότι πούλαγε το σώμα του σε ομοφυλόφιλους όταν ήταν έφηβος για να εξασφαλίζει τροφή, στέγη και χρήματα, παρότι τους απεχθανόταν,αναφέρει η mirror.

Στο τελευταίο του γεύμα ο Bowles επέλεξε να φάει cheeseburgers, πατάτες τηγανητές και μπέικον πριν από την εκτέλεση του.

Στη Φλόριντα, τα τελευταία γεύματα για κρατούμενους δεν μπορούν να κοστίζουν περισσότερα από $ 40 (£ 32).

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ο Τραμπ απένειμε το μετάλλιο της Ελευθερίας στον 91χρονο μύθο του μπάσκετ Bob Cousy (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X