Διεθνή

Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της γιατί φοβόταν πως αν πεθάνει θα μείνει αβοήθητος

Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της γιατί φοβόταν πως αν πεθάνει θα μείνει αβοήθητος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το νήμα της ζωής του ανάπηρου εγγονού της έκοψε μία γυναίκα από τη Φλόριντα, η οποία του έδωσε υπερβολική δόση ουσιών επειδή πίστευε πως η ίδια θα πέθαινε σύντομα και ο 30χρονος δεν θα είχε κανέναν να τον φροντίσει.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, η αστυνομία του Bradenton κλήθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Riverfront Drive για μια αναφορά αποθανόντος. Εκεί βρήκαν τον 30χρονο Joel Parks, ένα άτομο με αναπηρία που δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του, νεκρό.

Οι αστυνομικοί λένε ότι η γιαγιά και κηδεμόνας του Parks, οι 87χρονοι Lillian Parks, έκανε δηλώσεις σε αξιωματικούς, λέγοντας ότι σκόπιμα υπερνίκησε τον εγγονό της να τερματίσει τη ζωή του, πιστεύοντας ότι θα πεθάνει σύντομα και δεν θα έμενε κανείς να τον φροντίσει όταν θα είχε φύγει.

Η 87χρονη Lillian Parks είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο μετά την ομολογία της, ενώπιον της Αστυνομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Lillian Parks Joel

Όπως μεταδίδει το FOX, δεν έχει ανακοινωθεί ποια ακριβώς ήταν η αναπηρία του 30χρονου.

Ο Joel ζούσε σε ξενώνα τις καθημερινές και περνούσε με τη γιαγιά του τα Σαββατοκύριακα. Ο πατέρας του δεν ζει πια και με τη μητέρα του δεν είχαν πλέον σχέσεις.

Δεν είναι επίσης γνωστό ποιες ουσίες έδωσε η 87χρονη στον 30χρονο, κάτι που αναμένεται να διακριβωθεί όταν βγει η τοξικολογική έκθεση. Ασαφές είναι παράλληλα εάν η ίδια πάσχει από κάποια ασθένεια ή γιατί πίστευε πως σύντομα θα πεθάνει.

Η αστυνομία λέει ότι η Lillian Parks βρίσκεται σήμερα υπό ιατρική περίθαλψη για θεραπεία και αξιολόγηση.Ενώ θα κατηγορηθεί για δολοφονία 2ου βαθμού, μόλις οι γιατροί της δώσουν εξιτήριο.

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση, από τη μία επειδή νιώθουμε άσχημα για έναν άνθρωπο που θεωρεί πως μόνη του επιλογή είναι να στερήσει μία άλλη ζωή κι αυτό λόγω της ανησυχίας του για το θα απογίνει ο άλλος άνθρωπος όταν εκείνος δεν ζει πια» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Από την άλλη πλευρά, ήταν μια προσχεδιασμένη κίνηση που στέρησε μία ζωή, και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για την οικογένειά του».

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Συντάξεις χηρείας: Αυξήσεις πάνω από 300 ευρώ και άνω των 1.550 ευρώ σύνταξη

Αιτία «πολέμου» μεταξύ Τραμπ -Μπάιντεν ο γιος του Χάντερ- Ελέγχονται… για διαφθορά στην Ουκρανία οι Μπάιντεν!

ΗΠΑ: Μετά τον Κλίντον παραπέμπουν και τον Τραμπ -Ακυρώθηκε η συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Σκιάθος: «Μαύρες» διακοπές! Πάτησε και σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Ποια είναι η 16χρονη για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης

Αποκαταστάθηκε η πετρελαϊκή παραγωγή στη Σαουδική Αραβία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X