Auto - Moto

Λάτρεις… τρελαθείτε! Επίσημη αποκάλυψη για τη νέα Suzuki Hayabusa 2021! (video)

Λάτρεις… τρελαθείτε! Επίσημη αποκάλυψη για τη νέα Suzuki Hayabusa 2021! (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το ένα και μοναδικό GSX1300R Hayabusa θα έμενε εκτός προδιαγραφών Euro 5, ο κόσμος πλημμύρισε από πληροφορίες και φήμες για επικείμενη παρουσίαση νέου ή ανανεωμένου μοντέλου.

Πριν λίγες μέρες η Suzuki αποκάλυψε πως στις 5 Φεβρουαρίου 2021 επίκειται η παρουσίαση ενός νέου μοντέλου για το 2021, το ποιόν του οποίου παρέμενε ως τώρα άγνωστο. Μέχρι που η Αγγλική Suzuki είπε να το πάρει το ποτάμι. Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube με διάρκεια μόλις 25 δευτερολέπτων διακρίνουμε ξαθαρά μια μοτοσυκλέτα με το απολύτως αναγνωρίσιμο σουλούπι να πλησιάζει στην ευθεία.

Μυστήριο! Ετοιμάζει μικρό δικύλινδρο μοντέλο η Harley Davidson;

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα γεμάτο πλάνο με τα όργανα (κεντρική φωτό), όπου μας εκπλήσσει ευχάριστα η διατήρηση των κλασικών στρογγυλών αναλογικών οργάνων – μέχρι και στη στάθμη καυσίμου και τη θερμοκρασία ψυκτικού!

Τα ηλεκτρονιά θεωρούνται δεδομένα, ασχέτως αν πρόκειται για ανανέωση του υπάρχοντος ή νέο μοντέλο, οπότε αναμενόμενη είναι η κεντρική αναγραφή του SDMS, Suzuki Drive Mode Selector, δηλαδή η κεντρική επιλογή χαρτογράφησης κινητήρα με ό,τι άλλο αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει στις ρυθμίσεις του (ABS, traction control, ενδεχόμενες ηλεκτρονικές αναρτήσεις κ.ο.κ.).

Νέες τεχνολογικές καινοτομίες στα μοντέλα του 2021 η Kawasaki! video

Διακρίνουμε ένα μεγάλο κλισιόμετρο στην έγχωμη οθόνη ανάμεσα στα ρολόγια των κοντέρ και στροφόμετρου, καθώς και διάφορες ρυθμίσεις από κάτω που δεν αναγνωρίζονται όλες. Το TC αυτοεξηγείται, το QS είναι λογικά το quickshifter (ρυθμιζόμενο;), αλλά τα PW και LF δεν μας είναι γνωστά.

Ένα πράγμα πάντως ξεπηδά από την εικόνα της οθόνης όπως λέει και το bikeit: το κοντέρ κοντεύει τα 300 km/h (186 mph) με το στροφόμετρο στις 10,000 rpm και καβάτζα άλλες 1,000 rpm. Καλά αρχίζουμε!

Μετά τα χαρμόσυνα μαντάτα και μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου που όλα θα αποκαλυφθούν, απολαύστε τα πρώτα πλάνα του νέου Hayabusa στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το βίντεο για την Suzuki Hayabusa

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X