Διεθνή

Νεκρός 13χρονος υπέρβαρος από καρδιοπάθεια – Ο ύποπτος ρόλος της μητέρας

Νεκρός 13χρονος υπέρβαρος από καρδιοπάθεια – Ο ύποπτος ρόλος της μητέρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σημάδια παραμέλησης και συναισθηματικής κακοποίησης βλέπουν οι ειδική πίσω από την υπόθεση του θανάτου ενός 13χρονου που πέθανε έπειτα από καρδιοπάθεια, λόγω παχυσαρκίας από την οποία υπέφερε παραπάνω από δέκα χρόνια.

Ενώ μεταμόσχευση καρδιάς αποκλείστηκε από τους γιατρούς λόγω του βάρους του παιδιού και την επιδείνωση της κατάστασης. Σημειώνεται, ότι στην ηλικία των τριών ετών, το παιδί ζύγιζε περισσότερα από 30 κιλά. Λέγεται ότι έτρωγε περισσότερες από 2.000 θερμίδες πριν από το φαγητό, περιλαμβανομένου και φαγητό από φαστ φουντ.

Ο άτυχος μικρός προερχόταν από την ανατολική Ευρώπη, και ενώ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν στην εντατική, η μητέρα του τον έφερνε φαγητό από φαστ φουντ επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την καρδιά του. Πέθανε τον Απρίλιο του 2015, ενώ τέσσερα χρόνια μετά η υπόθεση έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, σύμφωνα με τη Manchester Evening News.

Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων ζωής του στο νοσοκομείο, οι γιατροί επεσήμαναν τον ρόλο της μητέρας και ξεκίνησε ποινική έρευνα .

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Η Αλ Κάιντα απευθύνει κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις

Μηταράκης: Στο τέλος Σεπτεμβρίου οι αυξημένες συντάξεις χηρείας

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X