Διεθνή

Σχολική φύλακας τραβούσε γυμνό βίντεο, ενώ δούλευε

Σχολική φύλακας τραβούσε γυμνό βίντεο, ενώ δούλευε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο αρχηγός της αστυνομίας στο Kissimmee της Φλόριντα δήλωσε ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά την σχολική φύλακα να κάνει την δουλειά της, μετά από μια τόσο κακή κρίση.

Η σχολική φύλακα απολύθηκε ότι το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος, ενώ ήταν σε ένα κλειδωμένο μπάνιο προσωπικού στο σχολείο, κάνοντας γυμνό βίντεο για τον σύζυγό της.

Το γραφείο του Sheriff County County βρήκε ανάρμοστη την συμπεριφορά της καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο έχει πάνω από 770 μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο .

Ενώ ερευνάτε και ένα άλλο περιστατικό που έγινε στο σχολείο Imagine Kissimmee Charter Academy τον Δεκέμβριο του 2018, ανέφερε η WFTV .

Η έκθεση γράφει ότι η φύλακας δήλωσε στον ανακριτή ότι γνωρίζει ότι έχει κάνει λάθος, και ότι εξαναγκάστηκε από το σύζυγό της, ο οποίος απαίτησε ανάρμοστα βίντεο από εκείνη.

Ενώ υποστήριξε ότι αυτό συνέβαινε χρόνια, και ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της , αλλά δεν πίστευε ότι έπρεπε να απολυθεί, γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Kissimmee Jeffrey O’Dell, θεωρεί την συμπεριφορά της αξιωματικού εντελώς απαράδεκτη. Γιατί αν υπήρχε σοβαρό περιστατικό την ίδια ώρα, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί επειδή θα ήταν γυμνή, σύμφωνα με το WFTV.

Ο αρχηγός O’Dell δήλωσε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και πιστεύει ότι δεν θα μπορεί να προστατεύσει τους 775 μαθητές και 65 μέλη του προσωπικού στο σχολείο, ανέφερε η WFTV.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σάλος στη Βρετανία για το Brexit: Ο Τζόνσον κερδίζει χρόνο μέσω της βασίλισσας Ελισάβετ

Ισχυρός σεισμός τώρα 4,9 ρίχτερ στα Δωδεκάνησα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X