Διεθνή

Στα… ενδότερα των “τιτάνων”! Τι “μαρτυρούν” οι υπογραφές Γκέιτς, Ζάκερμπεργκ, Μπέζος

Στα… ενδότερα των “τιτάνων”! Τι “μαρτυρούν” οι υπογραφές Γκέιτς, Ζάκερμπεργκ, Μπέζος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γραφικός χαρακτήρας μοιάζει με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Κι αυτό διότι δεν υπάρχουν δύο άτομα των οποίων ο γραφικοί χαρακτήρες να είναι απολύτως ίδιοι. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι υπογραφές μπορούν να… διαβαστούν.

Τι… λένε οι υπογραφές;

Οι ειδικοί στον τομέα ισχυρίζονται πως μπορούν να αποκαλύψουν στοιχεία αναφορικά με την προσωπικότητα, τον τρόπο δουλειάς αλλά και την ίδια την ψυχική κατάσταση του γράφοντος.

Με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων γραφολόγων αναλύονται, σύμφωνα με το insider.gr, οι υπογραφές μερικών από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της εποχής μας και τι μας αποκαλύπτουν αναφορικά με την προσωπικότητά τους.

Τιμ Κουκ – Πρόεδρος της Apple

υπογραφές

Η υπογραφή του Τιμ Κουκ μαρτυρά πρόκειται για ένα πρόσωπο που του αρέσει η ιδιωτικότητα και επιλέγει αυστηρά ποιους θα έχει δίπλα του. Η κυκλικότητα της υπογραφής του δείχνει πως επιτρέπει μόνο σε λίγους, μόνο σε όσους εμπιστεύεται απολύτως, την είσοδο στον προσωπικό του κύκλο.

Τα μεγάλα κεφαλαία γράμματα υποδεικνύουν την υψηλή του αυτοπεποίθηση, τη φιλοδοξία του και το ταλέντο του.

Τζεφ Μπέζος – Πρόεδρος της Amazon

υπογραφές

Το αριστερό άκρο της υπογραφής του υποδεικνύει κάποιον που συχνά χρειάζεται να απομακρύνεται από τη βουή του πλήθους. Ηγωνία 45 μοιρών στην τελευταία μολυβιά μαρτυρά κάποιον που θα βρει μια νέα προοπτική γεμάτη θάρρος και μια φιλοσοφία που λέει πως « δεν υπάρχουν προβλήματα, μόνο λύσεις». Αισιόδοξος, φιλόδοξος, ικανός να φτάσει έως τα αστέρια.

Μπιλ Γκέιτς – Ιδρυτής της Microsoft

υπογραφές

Ο τρόπος που γράφει το «Τ» υποδεικνύει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Το «κλειστό» «l» μαρτυρά έναν άνθρωπο προσγειωμένο που δεν πετάει στα σύννεφα.

Μαρκ Ζάκερμπεργκ – Πρόεδρος Facebook

υπογραφές

Η στρογγυλεμένες κορυφές στην υπογραφή του δείχνουν πως είναι υπομονετικός και μεθοδικός, όταν ασχολείται με ότι τον ενδιαφέρει και έχει επενδύσει σ’ αυτό. Είναι οραματιστής και έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του πραγματικότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X