Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην Αλόννησο το νησί της άτυχης Καρολάιν (pic&vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην Αλόννησο το νησί της άτυχης Καρολάιν (pic&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην Αλόννησο από το τραγικό τέλος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή δίπλα στην κούνια του 11 μηνών βρέφους της, μετά την εφιαλτική νύχτα που έζησε μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, όταν τρεις δράστες με στόχο τη ληστεία εισέβαλαν στο σπίτι τους, σκορπώντας φόβο και τρόμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του magnesianews.gr, η οικογένειά της νεαρής που δολοφονήθηκε άγρια, ζει στην Αλόννησο. Οι γονείς της κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, ενώ και η 20χρονη είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, και το επισκέπτονταν συχνά .

Το νεαρό πανέμορφο κορίτσι οι κάτοικοι του νησιού το θυμούνται από νεαρή ηλικία. Μάλιστα με τον σύζυγο της Χαράλαμπο, γνωρίζονταν από παιδιά στην Αλόννησο, καθώς η μητέρα του ήταν καθηγήτρια στο σχολείο του νησιού για πολλά χρόνια.

Γλυκά Νερά

Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά -Δεμένος βρέθηκε ο σύζυγό της

Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από ληστές που εισέβαλαν στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και την μόλις 11 μηνών κορούλα τους.

Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Όπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα. Έδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5-2 ώρες πριν τον εντοπισμό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Ο 32χρονος σύζυγος, πιλότος της πολεμικής αεροπορίας εδώ και μια μισή ώρα καταθέτει στο τμήμα Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις 06.20 όπως διαπιστώνεται και από το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης που επικοινώνησε ο ίδιος μαζί τους κατάφερε με τα δόντια να πάρει το τηλέφωνο και να πληκτρολογήσει με την μύτη τον αριθμό 100.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απείλησαν το ζευγάρι με την ζωή του παιδιού τους και όταν η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα αν ήταν από μαξιλάρι ή με μια μπλούζα.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση θυμίζει μια αντίστοιχη του 2018 με θύμα ένα 59χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

«Έγιναν επανειλημμένες κλήσεις από γείτονες στην άμεση δράση ότι από το βράδυ ,ακούγανε συνέχεια το σκυλι, έπαψε κάποια στιγμή να γαυγίζει, μετά ακούγανε το μωρό να κλαίει και ακούανε πάρα πολλές φωνές. Παραβιάσαμε και μπήκαμε στην οικία. Βρήκαμε σε μία καρέκλα χτυπημένο τον σύζυγο, δίπλα του δεμένη νεκρή η γυναίκα και στο κρεβατάκι του μωρού, το μωρό να κλαίει ασταμάτητα. Τα πρώτα σημάδια μας δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με στραγγαλισμό. Από εκεί και πέρα είναι μια σοβαρή και αποτρόπαια ληστεία.. Σκότωσαν το δύσμοιρο σκυλάκι προφανώς γιατί γαύγιζε» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγαλισμένη γυναίκα δίπλα στο μωρό της -Δεμένος ο σύζυγος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X