Ελλάδα

Λουκέτο και πρόστιμο σε μαγαζιά που τραγουδούσαν Ρέμος και Πλούταρχος

Λουκέτο και πρόστιμο σε μαγαζιά που τραγουδούσαν Ρέμος και Πλούταρχος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λουκέτο προσπαθούν να βάλουν οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο μαγαζί που τραγουδούσε χθες το βράδι ο Αντώνης Ρέμος, ενώ επέβαλαν πρόστιμο στο χώρο που εμανίστηκε ο Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα ο Ρέμος  τραγουδούσε στο Παζούζου της Γλυφάδας της Κέρκυρας, το πιο in μαγαζί του νησιού, που θεωρείται για την Κέρκυρα  κάτι σαν το Nammos της Μυκόνου.  Οι ράμπο της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 5.000 ευρώ.

Παρά τις αντιρρήσεις των υπευθύνων κατέγραψαν τις παραβάσεις και ζήτησαν να μπει λουκέτο σήμερα το βράδι. Ομως, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΑΔΕ, εξέφρασαν αδυναμία να κλείσουν σήμερα το μαγαζί, επικαλούμενες τις εκδηλώσεις του Σωτήρος, ενόψει της αυριανής μέρας.

Μέχρι αυτή την ώρα (17.00) δεν έγινε γνωστό αν θα μπει τελικά λουκέτο στο Παζούζου.

Στο χώρο όπου εμφανιζόταν ο έτερος αστέρας, ο Πλούταρχος, καταγράφηκαν από τους ελεγκτές παραβάσεις αξίας 1.600 ευρώ σε τζίρο 40.000 ευρώ. Ομως, δεν μπήκε λουκέτο, αλλά επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο γιατί η εκδήλωση έγινε σε χώρο ξενοδοχείου.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι οι καλλιτέχνες δεν ευθύνονται για τις παραβάσεις των υπευθύνων των χώρων που εμφανίζονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X